1. Home
  2. Skivakantie
  3. Frankrijk
  4. Massif des Aravis
  5. Le Grand Bornand
Le Grand Bornand

Wintersport in  Le Grand Bornand

Pistes

19Km
65Km
74Km
35Km
Totaal 193Km

Liften

7

30

54

Hoogte

2500m
940m

Gletsjer

0

Loipe

192Km

Funpark

3

Massif des Aravis
Massif des Aravis
Massif des Aravis
Massif des Aravis

Algemene informatie

Aan de voet van Mont Lachat ligt het traditionele skidorp Le Grand Bornand. Le Grand Bornand is een rustig en gezellig skidorp met een oude dorpskern waar je nog echt van de traditionele sfeer kunt proeven. Le grand Bornand kent een echte authentieke en nostalgische sfeer. Een aanrader is de sledetocht met paard.

Het dorp is onderverdeeld in twee hoogtes: Le Grand Bornand Village (1000 m) en Le Chinaillon (1300 m). Je vindt hier geen hoogbouw maar veelal rustieke, in hout gebouwde, chalets.

Voor snowboarders is er een half-pipe, boardercross en een spin. Langlaufers kunnen hier genieten van circa 55 kilometer aan afwisselende, met bossen omringde, loipes en voor wandelaars zijn er rondom dit skidorp ook voldoende mogelijkheden.

Na het skiën of snowboarden kan je genieten in één van de heerlijke restaurants, een drankje drinken in de bar of eens gaan rodelen of schaatsen.

Het moderne skidorp
La Clusaz ligt op circa 6 kilometer afstand van Le Grand Bornand Village. Misschien leuk om daar eens de pistes uit te proberen?

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden Families Koppels Overige Jonge koppels

Populaire accommodaties