1. Home
  2. SnowCase

STUBRU SNOWCASE

5 maart - 12 maart @ Avoriaz   

Op 5 maart 2022 is het eindelijk weer zover, Stubru Snowcase 2022! Na een verplichte pauze van twee jaar trekt Studio Brussel samen met Sunweb naar de prachtige bergen van Avoriaz om er een fantastisch feest van te maken. Met de tofste artiesten, Studio Brussel-dj's en +/-1500 andere StuBru luisteraars is dit dé trip die je niet wil missen! Reis jij met ons mee?

Ben jij klaar voor een festival week in de sneeuw vol verrassingen, bijzondere optredens en de dikste feesten van jouw favo StuBru artiesten? Ready? Set… let’s GO !  

Avoriaz

Avoriaz is onderdeel van Portes du Soleil, een gebied van maar liefst 650km pistes. Wist je dat je zelfs naar Zwitserland kan skiën? Na een dagje sneeuwpret ski je zo naar de StuBru Snowcase stage om daar te genieten van de beste après-ski die je je kunt voorstellen.

Snowcase vindt plaats in het prachtige Avoriaz, een sneeuwzekere bestemming dankzij de hoge ligging van het skigebied. Avoriaz is een sfeervol dorp met een autovrij centrum, alles is te voet te bereiken. 

 

STUBRU

Stubru is al jaren lang onze partner in crime bij de organisatie van Snowcase. Samen organiseren wij dit jaar weer een onvergetelijke trip in de Franse Alpen!

Line-up

Studio Brussel Snowcase zou niet hetzelfde zijn zonder de tofste bands en de heeste dj's. De volgende artiesten zijn reeds bevestigd: Equal Idiots, Compact Disk Dummies, Abattoir Anvers en DJ Licious. Nu komen daar ook nog Amber Broos, The Haunted Youth en Gunther D bij!

Hier kan je verblijven tijdens Snowcase: