Transfer bijboeken

Vervoer van de luchthaven naar jouw hotel en terug

Stel eenvoudig je eigen vakantie samen!

De transfer is optioneel bij te boeken. Hiermee geven we jou de keuzevrijheid om zelf te bepalen of je een transfer, privétransfer of zelf jouw vervoer van de luchthaven naar je hotel wilt regelen. Zo stel je zelf  jouw ideale vakantie samen naar eigen wens.

Tijdens het boekingsproces boek je jouw transfer of privétransfer eenvoudig en voordelig bij in de eerste boekingsstap. Ben je dit vergeten en wil je toch jouw transfer alvast regelen? Via Mijn Sunweb kan dit tot 5 dagen voor vertrek bij 'boeking bewerken' door jouw voorkeuren in stap 2 aan te geven. Afhankelijk van beschikbaarheid kan je ook op bestemming nog je transfer boeken met Sunweb. 

 

Terug naar alle extra services

De voordelen op een rij:

  • Stel zelf jouw vakantie samen
  • Keuze uit bustransfer of directe privétransfer
  • Ophaaltijden zijn aangepast aan jouw vlucht

Informatie over jouw transfer

Kies voor een onbezorgde vakantie!

Kies bij Sunweb de transferoptie die het beste bij jou past!

Waarom is de transfer niet standaard inbegrepen?

In de dynamische reiswereld is er steeds meer vraag naar flexibiliteit. Door de transfer niet meer standaard in de pakketten op te nemen, bieden we onze klanten meer keuzevrijheid in het samenstellen van hun vakantie. Je kan nu zélf kiezen om zelf jouw vervoer te regelen of je kan kiezen voor de vertrouwde transfers van Sunweb. Deze service, met ontvangst op de luchthaven en begeleiding naar jouw accommodatie is namelijk nog steeds mogelijk en kan je in de eerste stap van de boeking bijboeken. 

Bustransfer

Op de luchthaven word je door Sunweb reisleiding/vertegenwoordiging ontvangen die jou naar de juiste bus verwijst. Deze bus zal onderweg bij verschillende hotels stoppen. Voor de terugreis wordt de ophaaltijd een dag voor jouw vertrek in het hotel gecommuniceerd en word je op tijd terug gebracht voor jouw terugvlucht. Doordat de vluchttijden bij Sunweb bekend zijn zal dit zo handig mogelijk worden ingepland waardoor jij zoveel mogelijk van jouw vakantie kunt genieten!

Kinderen van 2 t/m 13 jaar ontvangen een korting van 50% op de transfer, voor kinderen van 0 t/m 1 jaar is de transfer gratis. De korting voor kinderen en baby's wordt in stap 2 van de boeking verwerkt.

Privétransfer

Op de luchthaven word je naar de juiste privétransfer verwezen. Deze rijdt in één keer naar jouw vakantieadres, waardoor bij verschillende hotels stoppen niet nodig is. Zo kun jij razendsnel van de vakantie gaan genieten en word jij ook voor de terugvlucht in één keer naar de luchthaven gebracht. 

Prijzen

De prijs van een privétransfer is afhankelijk van jouw bestemming.

Hoe boek je dit bij?

Het is eenvoudig om jouw transfer al voorafgaand aan jouw vakantie te boeken. Dit kan tijdens het maken van jouw boeking in boekingsstap 1. Heb jij dit niet direct bijgeboekt? Geen probleem! Je kan tot 5 dagen voor vertrek een transfer of privétransfer via Mijn Sunweb bijboeken. 

Twijfel je of er voor jou een transfer geboekt is? Op jouw factuur kun je zien of de kosten in rekening zijn gebracht. Als dit niet het geval is kun de transfer alsnog bijboeken.