Op vakantie naar Nijlcruises

Destination image

Bij Sunweb heb je een ruim aanbod met grandioze all inclusive hotels aan de Rode Zee. In badplaatsen als Hurghada en El Gouna en Marsa Alam, ga je een ontspannen vakantie tegemoet en geniet je van zon, zee en strand. Wanneer je naar Egypte afreisd voor meer cultuur,  dan is een nijlcruise absoluut een aanrader. Op deze manier zie je meer van het land en de cultuur en kan je nog steeds lekker relaxen.
Lees meer Lees minder

Vluchtinformatie

Je vliegt met Brussels Airlines of Fly Egypt van Brussel naar Hurghada. Deze vlucht duurt ongeveer 5 uur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de reisleiding of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb

Hurghada

Vertrekdagen:De vlucht naar Hurghada vertrekt op zaterdag vanuit Brussel.

De transfer

De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb geboekt hebt.De transfertijden vanuit de luchthaven van Hurghada zijn als volgt:Hurghada - ongeveer 30 minuten tot 60 minuten

Vluchtschema

In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

E-tickets

Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.

Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij je naar de reisinformatie op deze site.

Populaire bestemmingen in Nijlcruises

Populaire regio bij de volgende reizigers

Koppels
Alleen reizend
Families

Het weer

Naar het begin