Vroegboekvoordelen winterzon

Boek je winterzonvakantie en geniet tijdelijk van vroegboekvoordelen!

Ontdek ons ruim aanbod scherp geprijsde winterzonvakanties en gun jezelf een zonnige winter.  

Parking op Brussels Airport aan €1 per boeking  

Altijd de laagste prijsgarantie

Gratis annuleren binnen 3 dagen

*vertrekken van 1-11-2020 t.e.m. 31-3-2021

Bovendien ontvang je het visum nu gratis in Egypte. Dit is van toepassing voor vertrekken tot en met 30-4-2021.

  • Vind je een goedkopere prijs? Wij passen de prijs aan op onze website en wijzigen ook de reissom van jouw boeking
  • Je ontvangt een korting van €25 op jouw huidige boeking 
  • Bekijk de volledige voorwaarden door hieronder op 'bekijk actie' te klikken
  • Handig als je nu al wilt boeken maar nog niet zeker bent of je vakantie goedgekeurd wordt op je werk
  • De mogelijkheid om je reis binnen de 3 dagen kosteloos te annuleren
  • Enkel mogelijk via het annuleringsformulier

Zonnige winterzonbestemmingen

In België genieten we met volle teugen van de vier seizoenen die we ieder jaar weer volop mogen beleven. Een wisselend voor- en najaar, een zachte zomer en een koude winter… Toch is de koude winter niet iets waar iedereen op zit te wachten. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om de koude winter even te onderbreken en een zonnige reis te maken. En dat is een goed idee!

Waar schijnt de zon in de winter?

Wachten totdat de winter zijn intrede doet in België voordat jij jouw vakantie vastlegt? Wij kunnen jou alvast één ding beloven: in België wordt het sowieso koud, hoe je het ook draait of keert. Aan de winter ontkomen we niet. Dan blijven er twee opties over: ga nog voor het nieuwe jaar op vakantie en verleng jouw zomer of kies voor een vakantie in het vroege voorjaar en laat je zomer alvast vroeger van start gaan. Gelukkig kan je bij Sunweb steeds kiezen voor een last-minute winterzonvakantie; er zijn altijd goede aanbiedingen te vinden!

Op de Canarische Eilanden is het heerlijk vertoeven voor een winterzonvakantie.Op de Spaanse eilanden zoals Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife is het steeds rond de 20 graden. Wil je het graag nog wat warmer? Dan is een winterzonvakantie in Egypte de beste optie! In Hurghada of Marsa Alam geniet je van aangename temperaturen rond de 25 graden.

Binnen 5 uur vliegen in de zon

Voor een zonnige winter hoef je niet 12 uur lang naar de andere kant van de wereld te vliegen. Op slechts ca. 5 uurtjes vliegen kun jij al met je voeten op een warm zandstrand staan! Denk bijvoorbeeld maar eens aan de zuidelijk gelegen Spaanse Canarische eilanden, of het altijd zonnige Egypte bijvoorbeeld! 

Profiteer van vroegboekacties

Ben jij al overtuigd dat je op winterzonvakantie wilt? Geniet dan nu tijdelijk van tal van vroegboekvoordelen voor jouw winterzonvakantie. Zo profiteer je momenteel van luchthavenparking op Brussels Airport voor slechts €1 per boeking en boek je voor €1 extra je visum naar Egypte. Goodkoop én handig!