Winterzon 2020-2021

Gun jezelf een warme winter!

Boek jouw winterzonvakantie veilig en voordelig

De dagen worden korter en de lucht steeds grijzer... De winter is in aantocht. Wil jij er graag even tussenuit en genieten van wat extra vitamine D? Ontdek dan de zonnige stranden van de Canarische Eilanden, zoals Gran Canaria of Lanzarote

Ontdek ons ruim aanbod scherp geprijsde winterzonvakanties en gun jezelf een zonnige winter.  Profiteer momenteel van:

De laagste prijsgarantie

Gratis annuleren binnen 3 dagen

Let op: om van een zonnige vakantie op de Canarische Eilanden te genieten, is het verplicht om vanaf 14 november 2020 een gezondheidsverklaring mee te nemen op basis van de resultaten van de PCR-test. Deze test wordt volledig vergoed door Sunweb voor winterzonvakanties (t/m 31 maart 2021). Lees hier meer.

 

Vind jouw ideale winterzonvakantie

  • Vind je een goedkopere prijs? Wij passen de prijs aan op onze website en wijzigen ook de reissom van jouw boeking
  • Je ontvangt een korting van €25 op jouw huidige boeking 
  • Bekijk de volledige voorwaarden door hieronder op 'bekijk actie' te klikken
  • Handig als je nu al wilt boeken maar nog niet zeker bent of je vakantie goedgekeurd wordt op je werk
  • De mogelijkheid om je reis binnen de 3 dagen kosteloos te annuleren
  • Enkel mogelijk via het annuleringsformulier

Zonnige winterzonbestemmingen

In België genieten we met volle teugen van de vier seizoenen die we ieder jaar weer volop mogen beleven. Een wisselend voor- en najaar, een zachte zomer en een koude winter… Toch is de koude winter niet iets waar iedereen op zit te wachten. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om de koude winter even te onderbreken en een zonnige reis te maken. En dat is een goed idee!

Waar schijnt de zon in de winter?

Wachten totdat de winter zijn intrede doet in België voordat jij jouw vakantie vastlegt? Wij kunnen jou alvast één ding beloven: in België wordt het sowieso koud, hoe je het ook draait of keert. Aan de winter ontkomen we niet. Dan blijven er twee opties over: ga nog voor het nieuwe jaar op vakantie en verleng jouw zomer of kies voor een vakantie in het vroege voorjaar en laat je zomer alvast vroeger van start gaan. Gelukkig kan je bij Sunweb steeds kiezen voor een last-minute winterzonvakantie; er zijn altijd goede aanbiedingen te vinden!

Op de Canarische Eilanden is het heerlijk vertoeven voor een winterzonvakantie.Op de Spaanse eilanden zoals Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife is het steeds rond de 20 graden. Wil je het graag nog wat warmer? Dan is een winterzonvakantie in Egypte de beste optie! In Hurghada of Marsa Alam geniet je van aangename temperaturen rond de 25 graden.

Binnen 5 uur vliegen in de zon

Voor een zonnige winter hoef je niet 12 uur lang naar de andere kant van de wereld te vliegen. Op slechts ca. 5 uurtjes vliegen kun jij al met je voeten op een warm zandstrand staan! Denk bijvoorbeeld maar eens aan de zuidelijk gelegen Spaanse Canarische eilanden, of het altijd zonnige Egypte bijvoorbeeld!