Paasvakantie 2023

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Paasvakantie

Breng Pasen in de zon door!

De paasvakantie is het perfecte moment voor quality time met het hele gezin of tijd voor jezelf. Sunweb heeft voor iedereen een passende vakantie. De paasvakantie vindt in Vlaanderen plaats van zaterdag 30 maart tot en met zondag 14 april 2024. Ideaal dus om een familievakantie te plannen!. Ideaal dus om een familievakantie te plannen!

Last minute paasvakantie

Last minute op paasvakantie? Bij Sunweb vind je de allerbeste aanbiedingen om er last minute even tussenuit te gaan. Wat dacht je van een paasvakantie in Griekenland, Spanje of Portugal? Bekijk snel het uitgebreide aanbod en boek jouw paasvakantie!

All inclusive paasvakantie

Onbezorgd genieten tijdens de paasvakantie? Ontdek dan bijvoorbeeld de vakanties van Sunweb Selections. Dit zijn de accommodaties met een hoge klantwaardering en met verschillende activiteiten voor kinderen. Tijdens een all inclusive vakantie wordt alles voor je geregeld. Handig, zo hoef jij je nergens zorgen om te maken! Ook voor luxe en kleinschalige vakantieadresjes ben je bij Sunweb aan het juiste adres.

Met de auto op vakantie in de paasvakantie

Met mooi weer is een paasvakantie in eigen land ideaal! Met sunweb kun je een autovakantie boeken om met eigen auto op reis te gaan in België of in één van onze buurlanden. Kies bijvoorbeeld voor een Roompot vakantie. Met zijn tweeën, met de kids of met jouw vrienden; het kan allemaal! De luxe vakantiehuizen en bungalows van Roompot zijn geschikt voor zowel jong als oud.

Ontdek meer schoolvakanties:

Bekijk de Zomervakantie

Bekijk de Herfstvakantie

Bekijk de Krokusvakantie

Bekijk de Kerstvakantie

Vind jouw ideale paasvakantie: