Kinderen in zwemkleding met zwemband die spelen in de branding van de zee met op de achtergrond het strand.

Paasvakantie 2025

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Paasvakantie

Breng Pasen in de zon door tijdens de paasvakantie

Paasvakantie 2025 is het perfecte moment voor quality time met het hele gezin. De paasvakantie vindt in Vlaanderen plaats van maandag 7 april tot en met zondag 19 april 2025. Ideaal dus om een familievakantie te plannen. Last minute op paasvakantie? Bij Sunweb vind je de allerbeste aanbiedingen om er last minute even tussenuit te gaan. Beng jij paasverlof 2025 in Griekenland, Spanje of Portugal door? Bekijk snel het uitgebreide aanbod en vier Pasen dit jaar vanaf jouw ideale vakantiebestemming.

Ontdek meer schoolvakanties:

Bekijk de Zomervakantie

Bekijk de Herfstvakantie

Bekijk de Krokusvakantie

Bekijk de Kerstvakantie

Ontdek jouw ideale paasvakantie

Wil jij reizen tijdens de paasvakantie 2025? Ontdek onze leuke vakantiebestemmingen voor de paasvakantie. Nog nooit was je paasverlof zo leuk! Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie of een avontuurlijk uitje, wij hebben de perfecte bestemmingen om jouw vakantie tijdens Pasen onvergetelijk te maken. Laat ons je helpen bij het plannen van jouw droomvakantie, zodat je optimaal kunt genieten van deze bijzondere tijd van het jaar. Boek vandaag nog en maak je klaar voor een paasvakantie vol plezier, ontspanning en nieuwe ervaringen. 

Met de auto op vakantie in de paasvakantie

Op zoek naar de ideale manier om Pasen in 2025 door te brengen? Met mooi weer is een paasvakantie in eigen land ideaal! Met sunweb kun je een autovakantie boeken om met eigen auto op reis te gaan in België of in één van onze buurlanden. Kies bijvoorbeeld voor een Roompot vakantie. Met zijn tweeën, met de kinderen of met een aantal vrienden; het kan allemaal. De luxe vakantiehuizen en bungalows van Roompot vormen de perfecte basis van een paasvakantie 2025 vol mooie herinneringen.