Kinderen in zwemkleding met zwemband die spelen in de branding van de zee met op de achtergrond het strand.

Paasvakantie 2024

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Paasvakantie

Breng Pasen in de zon door tijdens de paasvakantie

De paasvakantie is het perfecte moment voor quality time met het hele gezin. Sunweb heeft voor iedereen een passende zonvakantie. De paasvakantie vindt in Vlaanderen plaats van maandag 1 april tot en met zondag 14 april 2024. Ideaal dus om een familievakantie te plannen. Last minute op paasvakantie? Bij Sunweb vind je de allerbeste aanbiedingen om er last minute even tussenuit te gaan. Wat dacht je van een paasvakantie in Griekenland, Spanje of Portugal? Bekijk snel het uitgebreide aanbod en vier Pasen dit jaar vanaf jouw ideale vakantiebestemming. 

Ontdek meer schoolvakanties:

Bekijk de Zomervakantie

Bekijk de Herfstvakantie

Bekijk de Krokusvakantie

Bekijk de Kerstvakantie

Ontdek jouw ideale paasvakantie

Onbezorgd genieten tijdens de paasvakantie? Ontdek dan bijvoorbeeld de vakanties van Sunweb Selections. Dit zijn de accommodaties met een hoge klantwaardering en met verschillende activiteiten voor kinderen. Tijdens een all inclusive vakantie wordt alles voor je geregeld. Handig, zo kun je volop genieten. Ook voor luxe en kleinschalige vakantieadressen ben je bij Sunweb aan het juiste adres.

Met de auto op vakantie in de paasvakantie

Met mooi weer is een paasvakantie in eigen land ideaal! Met sunweb kun je een autovakantie boeken om met eigen auto op reis te gaan in België of in één van onze buurlanden. Kies bijvoorbeeld voor een Roompot vakantie. Met zijn tweeën, met de kids of met een aantal vrienden; het kan allemaal. De luxe vakantiehuizen en bungalows van Roompot vormen de perfecte basis van een paasvakantie vol mooie herinneringen.