Wintersport inclusief skipas

Skivakantie inclusief skipas

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Inclusief skipas

Jouw skivakantie altijd inclusief skipas voor de laagste prijs

Het is voor Sunweb belangrijk dat jouw skivakantie zo zorgeloos mogelijk is. Daarom zijn al onze wintersportvakanties inclusief skipassen, zodat je meteen de piste op kunt bij aankomst. Aangezien de skipas in de totale prijs zit inbegrepen, hoef je geen onverwachte kosten te verwachten tijdens het doorlopen van het boekingsproces of op bestemming.

Samen met onze collega's die elk jaar de Alpen verkennen op zoek naar de beste bestemmingen, hebben we zeer aantrekkelijke skivakanties inclusief skipas samen gesteld, zodat je kunt genieten van de sneeuw voor een mega scherpe prijs!

Boek eenvoudig jouw skiles en materiaal

Maak jouw wintersport door skilessen en/of materiaal bij te boeken. Je kunt dit eenvoudig toevoegen in de boekingsstappen of in Mijn Sunweb

Terug naar alle extra services

Waarom wintersport met Sunweb?

  • 220+ bestemmingen
  • Altijd inclusief skipas
  • Super scherp geprijsd
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • World Ski Awards: beste wintersportaanbieder

Vind jouw ideale skivakantie:

Voordelen van een skivakantie bij Sunweb

Wanneer jij jouw skivakantie bij Sunweb boekt profiteer je niet alleen van het grootste aanbod en een lage prijs maar ook jouw skipas is altijd inbegrepen. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald en de beste service heb. Je kan zelf kiezen of je jouw skipas wil verlengen, inkorten of zelfs wil verwijderen uit de boekinsstappen. De korting wordt dan doorberekend in de volledige prijs. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een skipas voor het volledige gebied te gebruiken wanneer dit niet inbegrepen zit.

Waar is mijn skipas geldig?

Jouw Skipas is geldig voor het gebied waarin jouw accommodatie zich bevindt. Vaak bestaat een skigebeid uit veel verschillende typisch dorpen en heb jij met jouw Sunweb skipas ook toegang tot de andere dorpen van het skigebeid. Hierdoor kun je zoveel mogelijk pistekilometers maken in de grootste gebieden van Oostenrijk en Frankrijk.

Wanneer jij bijvoorbeeld een skivakantie boekt naar Kaprun dan krijg je niet alleen een skipas voor Zell am See-Kaprun maar een voor het volledige skicircus. Hierdoor kun je ook gebruik maken van Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Mocht je dit niet willen dan kun je uiteraard je skipas downgraden naar een skipas voor alleen Zell am See-Kaprun, de korting hiervoor wordt dan doorberekend.

Het is ook mogelijk om voor een deel van de medereizigers de skipas te verwijderen of langer te laten doornemen. Wil je bijvoorbeeld met volwassenen toegang tot het hele Zillertal en voor de kinderen maar een klein gebied omdat ze vanwege de skilessen toch niet verder komen dan is dit mogelijk! Dit alles zorgt ervoor dat je bij Sunweb voor een lage prijs op wintersport kan.