Met het vliegtuig op skivakantie

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Vliegreis

Wil jij éxtra snel op de piste staan?

Wil jij ’s ochtends thuis ontbijten en ’s middags al op de piste staan? Bekijk dan eens de optie om met het vliegtuig op skivakantie te gaan. Hierdoor ben je in de kortste keren op de mooiste wintersportbestemmingen. De reistijd met het vliegtuig is vaak een stuk korter dan de auto of bus en zo kom je heerlijk uitgerust op bestemming aan. Met onze vluchten vlieg je naar de mooiste skigebieden in AndorraFrankrijkOostenrijk en Italië. Door de verkorte reistijd is het vliegtuig ideaal om bijvoorbeeld een weekend te gaan skiën.

Op skivakantie met het vliegtuig

Op zoek naar de ultieme skivakantie met het vliegtuig? Bij ons vind je de perfecte combinatie van de mooiste bestemmingen en handige vluchttijden. Of je nu een ervaren skiër bent of voor het eerst op de piste stapt, wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale skivakantie.

Waar verblijf jij graag op skivakantie?

Als je eenmaal hebt besloten dat het vliegtuig de beste optie voor jou is, komt het aan op het zoeken van jouw perfecte verblijf. Met een groep is een chalet ideaal, zo heeft iedereen zijn eigen kamer maar zit je ’s avonds gezellig bij elkaar. Op skivakantie met het gezin? Bekijk dan eens onze FamFun vakanties. Ideaal met kinderen! Wat je ook boekt, wij zijn er zeker van dat je een geweldige skivakantie te wachten staat.