Terug

Jouw skivakantie in Zwitserland

Destination image

Algemene informatie

Zwitserland is een waar wintersportland, het staat bekend als een veelzijdig ski-eldorado. Het is  een geduchte concurrent geworden van landen als Oostenrijk en Frankrijk. Dit mede door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt er kleine gezellige skigebieden, maar ook mega skigebieden. Op culinair gebied is er in Zwitserland veel te beleven, evenals op wellnessgebied. Wandelaars en klimmers kunnen ook prima uit de voeten in Zwitserland omdat dit land beschikt over een indrukwekkend landschap en ongerepte natuur!

In het bekende skigebied Les Quatre Vallées reserveerden wij een aantal uitstekende hotels en appartementen. Wat skiën betreft: kan je hier je hart ophalen als het gaat om toerskiën en sneeuwzekerheid.

Zwitserland staaat ook bekend om z’n traditionele keuken met overheerlijke gerechten als raclette en kaasfondue. In de vele gezellige restaurants kan je genieten van een breed scala aan Zwitserse en internationale gerechten en een diner met uw familie of een stel vrienden is dan al snel een onvergetelijk succes.

Kortom, Zwitserse skigebieden staan garant voor kwaliteit. Zij bieden een totaalpakket aan de wintersporter. De skigebieden zijn over het algemeen hooggelegen en bieden dus een goede sneeuwzekerheid. Ook beschikken veel skigebieden over een gletsjer, dit bevordert de sneeuwzekerheid. Beginnende of gevorderde wintersport beoefenaars, iedereeen zal zich thuis voelen in het hart van de Alpen!

Zwitserland: een echte avontuurlijke wintersportbestemming met een diversiteit aan skigebieden!
Lees verder Minder informatie

Populaire skigebieden in Zwitserland

Skigebieden 

Naar boven