Ga op skivakantie tijdens de Krokus

Vier de Krokusvakantie in stijl op de piste!De Krokusvakantie is een van de beste tijden om te gaan skiën! Begin het nieuwe jaar goed met een skivakantie in de Krokus waar je de rest van het jaar nog op terug zult kijken. In de Krokus kun je al genieten van de eerste straaltjes zon van het jaar, terwijl je lekker op de piste staat. Hoe wil jij de Krokus doorbrengen?Waar wil je tijdens de Krokus skiën?

Oostenrijk

Jodelen op de bergen in het mooie Oostenrijk. Nergens is de après-ski zo gezellig als in Oostenrijk. Je kunt hier heerlijk op skivakantie gaan in de Krokus! 

Italië

De Dolomieten zijn de ideale uitvalsbasis voor de perfecte skivakantie. De witte Italiaanse sneeuw wacht op je! Ontdek snel wat Italië allemaal te bieden heeft! 

Frankrijk

Sjeezend de Franse Alpen af. In Frankrijk kun je genieten van de grootste skiresorts, en de voordeligste prijzen! Ook de heerlijke Franse keuken is aanwezig in de bergen! 


Wat voor soort vakantie zoek je?

Selections

Hou je niet van het urenlange zoeken tussen honderden bestemmingen? Wij hebben de beste verblijven aan de beste prijs alvast speciaal voor jou uitgekozen! 

Excellent

Ultiem genieten in één van de prestigieuze 'Excellent' resorts. Ongekende luxe aan een voordelige prijs.                                                   


FamFun

Een vakantie vol met activiteiten voor de hele familie. Een actieve skivakantie waarin je vele mooie herinneringen zult maken.                            


Niet gevonden wat je zocht? 

Bekijk alle schoolvakanties!