Familievakanties

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Familievakanties

Vind de perfecte vakantie voor de hele familie

Zo geniet heel het gezin optimaal!

De perfecte vakantie vinden voor de hele familie wordt een feestje! Ben jij op zoek naar een rustig, maar modern appartement met een kinderbadje? Of wil je vakantie vieren in een hotel met glijbanen en een vrolijk animatieteam dat voor iedereen klaar staat? Sunweb heeft voor ieder wat wils, voor de kleine én de grote gezinnetjes. Zo kunnen jullie tijdens de schoolvakanties samen op reis vertrekken naar tal van vakantiebestemmingen. Daarnaast hebben we voor jou ook een selectie gemaakt van onze leukste All Inclusive hotels met extra waterpret voor de kinderen én een selectie aan Xperience hotels voor actieve vakantiegangers. Vind snel jouw ideale familievakantie zodat het hele gezin een geweldige tijd tegemoet gaat.

✓ Grandioze waterparken
✓ Spel en avontuur tijdens Xperience
✓ Sfeervolle appartementen

Ontdek de schoolvakanties:

Bekijk de Zomervakantie

Bekijk de Paasvakantie

Bekijk de Krokusvakantie

Bekijk de Herfstvakantie

Bekijk de Kerstvakantie

Xperience

Klaar voor iets nieuws? Sunweb Xperience biedt comfortabele all-inclusive hotels met de coolste activiteiten. 

Sparky Kids club

Deze zomer leven kinderen vanaf vier jaar zich helemaal uit in de Sparky Kids Club! In deze vrolijke miniclub worden in de zomer de leukste activiteiten georganiseerd.

Waterpret

Ontdek onze selectie all-inclusive hotels met zwembad én glijbanen. In deze hotels gaan jij én de allerkleinsten van het gezin een geweldige vakantie tegemoet.

All-inclusive familievakanties

Ontdek alle voordelen van een all-in familievakantie met Sunweb. Zo zijn al je maaltijden inclusief; héérlijke buffetten, ijsjes en cocktails.

Alle familievakanties: