man en vrouw op het strand die lachend naar elkaar kijken met twee kinderen die een bal overgooien naast de zee

Kerstvakantie in de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie naar de zon

Als je denkt aan de kerstvakantie, denk je waarschijnlijk aan december met een dik pak sneeuw, koude temperaturen en kerstbomen. Aan sneeuwpoppen bouwen met de kinderen of misschien wel het houden van een sneeuwballengevecht. Maar wat dacht je ervan om de feestdagen door te brengen onder de stralende zon op een prachtig strand met palmbomen, omringd door gezellige restaurants en tavernes en een ruim aanbod aan leuke bezienswaardigheden? Sluit het jaar af met een familievakantie op een prachtige bestemming. Zo ben je weer helemaal klaar voor het volgende jaar.

Kerstvakantie vier je het beste onder de warme zon

Heb jij schoolgaande kinderen en ben je op zoek naar een heerlijke winterzonvakantie? Het einde van de decembermaand is een ideaal moment om met je gezin te genieten van de zon en terug te kijken op het afgelopen jaar. En waar doe je dat nou beter dan op een zonnige bestemming zoals Egypte of een van de Canarische Eilanden in Spanje? Ga voor een hotel met kinderzwembad of waterglijbanen en kijk vanaf je ligbedje toe hoe de kids zich vermaken in het verkoelende water. Gegarandeerd succes!

De zonnigste bestemmingen voor Kerst of oud en nieuw

Houd jij er ook zo van om nieuwe steden te ontdekken in Europa? Met een van onze citytrips verken je de leukste steden in Spanje, Griekenland of Portugal. Perfect voor wanneer jij nog wat vrije dagen over hebt aan het einde van het jaar. Bovendien zijn de meeste grote steden tijdens de kerstvakantie prachtig versierd voor de feestdagen. Bezoek de lokale kerstmarkt en scoor de leukste kerstcadeau's voor jezelf of jouw geliefden. Twijfel je nog over welke bestemming het beste bij je past? Onze tips voor de beste winterzon vakanties helpen je op weg. Wees er snel bij, want de populairste hotels voor de kerstvakantie zijn snel volgeboekt. Waar maak jij in december herinneringen voor het leven?