Fly & Drive vakanties

Fly & Drive vakanties

Zo vrij als een vogel met onze fly & drive vakanties!

Vertrek vanuit Brussel voor een Fly & Drive en ontdek het mooie Griekse vasteland, het indrukwekkende Portugal of het authentieke Kreta op je eigen ritme.

Wissel jij jouw stranddagen het liefst af met een portie cultuur? Dan is een Fly & Drive vakantie jou op het lijf geschreven. Zo reis je langs de mooiste plekjes en beleef je alle hoogtepunten van een bepaalde regio, en dát zonder zorgen. Sunweb heeft voor jou een programma uitgestippeld en enkele uitstekende hotels voorzien. De huurauto is altijd inclusief, zodat je van A naar B kan rijden én onderweg op de allermooiste plekjes kan stoppen. Het enige wat jou nog rest? Genieten! 

Waarom een fly & Drive vakantie?

✔ Een reis langs de mooiste hoogtepunten

✔ Je eigen huurauto

✔ Verblijf in kwalitatieve hotels

✔ De ideale mix tussen zon, cultuur en natuur

✔ Geen zorgen, alles is geregeld!

Bekijk alle Fly & Drive vakanties

Fly & Drive: het ultieme gevoel van vrijheid 

Tijdens een fly & drive met Sunweb geniet je van volledige vrijheid. Een fly & drive vakantie is de ideale manier van reizen voor vakantiegangers die niet heel hun vakantie op één locatie willen doorbrengen en meer van hun bestemming willen zien. Dankzij je huurauto kan je stoppen waar en wanneer je maar wilt. 

Zo leer je je vakantiebestemming pas écht goed kennen. Rijd langs unieke plekken met prachtige flora en fauna en stop bij authentieke en historische plaatsen. Dit type vakantie is uitstekend geschikt voor de wat meer avontuurlijk ingestelde vakantieganger die wel graag heeft dat alles goed is geregeld. 

Met de huurauto op pad

Een fly & drive vakantie met Sunweb bestaat altijd uit de combinatie van een vliegreis, een huurauto en overnachtingen in verzorgde en kwalitatieve hotels. De hotels waar je verblijft zullen bij aankomst bekend worden gemaakt. Meld je op de luchthaven eerst bij de reisleider. Hierna kan je je huurauto ophalen. Neem zeker een creditcard mee om de borg te balen. Na ontvangst van de welkomstenvelop en de route voor de rest van de week, rijd je naar het eerste hotel.