Zomervakantie 2023

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomervakantie

Waar schijnt de zon tijdens de zomervakantie 2023?

Het is weer tijd voor de zomervakantie van 2023! Het gevoel van het warme zand tussen je tenen, de zon op je huid en ontspannen met een goed boek bij het zwembad, maar ook vliegeren of zandkastelen bouwen met de kinderen. Ervaar het bruisende avondleven in de prachtige steden en bewandel de smalle straatjes van charmante dorpjes. Wil jij in juli of augustus op vakantie met je familie of je partner? Ontvlucht het Belgische weer en zoek een zonvakantie naar bestemmingen als Griekenland, Spanje en Portugal of in het tropische Turkije of Egypte. Waar je ook naartoe gaat in de grote vakantie, met Sunweb kun je echt even opladen en kom je altijd uitgerust thuis. 

 

Ontdek meer schoolvakanties:

Bekijk de Herfstvakantie

Bekijk de Kerstvakantie

Bekijk de Krokusvakantie

Bekijk de Paasvakantie

Vind jouw ideale zomervakantie:

Familievakanties

Wil jij met je familie op vakantie in zomer 2023? Dan ben je bij Sunweb aan het juiste adres. Voor de allerkleinsten is er in de zomervakantie de Sparky Kids Club met Nederlandstalige animatie. Ga je op vakantie met oudere kinderen? Dan zijn de Xperience vakanties ideaal. Tijdens deze vakanties kun je genieten van de coolste activiteiten. 

All inclusive zomervakanties

Bestaat jouw ideale vakantie uit strandhangen, zonnebaden en verwend worden? Dan is een all inclusive vakantie in 2023 echt iets voor jou. De naam zegt het al; in deze vakantie is alles inclusief! In een all inclusive hotel geniet je van onbeperkt eten en drinken, héérlijk! Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 

Goedkope zomervakanties

Zoek je een vakantie die past binnen jouw budget? Met Sunweb vind je een vakantie voor elk budget. Elke dag zijn er nieuwe aanbiedingen beschikbaar. Tip: schrijf je in op onze Sunweb deals. Zo blijf je steeds op de hoogte van de allerbeste deals.

Kan jij niet wachten op de zomervakantie 2023?

Wandelen over de boulevard of door smalle straten in charmante dorpen, genieten van adembenemende natuur of parelwitte stranden met azuurblauw zeewater en het avondleven ontdekken in bruisende steden; kun jij ook niet meer wachten om jou zomervakantie te boeken? Bekijk snel ons aanbod voor zomervakantie in 2023!

Een prachtige blauwe hemel, heerlijke temperaturen en een overvloed aan zon; de zomer is weer begonnen!