groep vrienden op een skipiste met hun armen in de lucht

Groepsreizen

Sunweb Groepsreizen

Boek de ideale skivakantie voor een grotere groep

Een wintersportvakantie regelen voor een grote groep kan een hele klus zijn. Sunweb neemt je deze zorgen graag uit handen. Bij Sunweb boek je een groepsreis naar de sneeuw vanaf 20 personen of meer. Of je nu op zoek bent naar een vakantie met je collega’s, je familie, je vrienden of je (sport-)club, wij helpen je graag een vakantie op maat te vinden én te organiseren. Denk hierbij aan flexibele aankomstdagen, verschillende reisduren en vervoersmogelijkheden. Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Schroom dan niet om een offerte aan te vragen!

Waarom groepsreizen?

  • Grootste groepsaanbod in Oostenrijk en Frankrijk
  • Persoonlijk advies van de kenners
  • Reizen op maat
  • Individuele inschrijving en betaling
  • Bijna altijd professionele reisleiding ter plaatse

 

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: +32 38085048 of groepen@sunweb.be

Waar begin je?

Je begint bij het vrijblijvend invullen van de offerte aanvraag. Hier vul je zo specifiek mogelijk jouw wensen in. In het losse opmerkingen veld kun je dit toelichten. Dit formulier vormt een goede basis voor een eerste voorstel van mogelijkheden. Zodra wij je aanvraag ontvangen nemen we contact op om jullie volledige wensen in kaart te brengen. Maximaal vijf werkdagen na het kennismakingsgesprek ontvang je één of meerdere reisvoorstellen. Na een paar dagen nemen we contact op om te zien of de voorstellen naar wens zijn en de gewenste reis verder uit te werken.

Grootte van de groep nog onzeker

Soms weet je dat er animo is voor een groepsreis, maar weet je niet exact hoeveel mensen van jouw bedrijf/vereniging/vrienden/familie/etc. mee op vakantie willen. Je kunt dan een groepsaanvraag doen voor een maximaal aantal personen. Tot een afgesproken datum heb jij de tijd om jouw exacte aantal deelnemers door te geven. Ideaal! Wanneer je zelf kamers zou boeken kan dit hoge annuleringskosten met zich meebrengen. Door de heldere afspraken die je met de afdeling groepsreizen maakt, ben je een stuk flexibeler.

Reisleiding ter plaatse

Op (bijna) alle bestemmingen van Sunweb is reisleiding aanwezig. Wel zo handig, als jij vragen hebt over jouw verblijf of activiteiten. Ook in noodgevallen is de reisleiding altijd bereikbaar; prettig als je weet dat je ter plaatse altijd terecht kunt bij een bestemmingsexpert.

Op wintersport met een kleinere groep?

Ook daarvoor hebben wij geschikte bestemmingen. Deze reizen kun je eenvoudig zelf samenstellen en boeken. Bekijk het aanbod hieronder.