Groepsreizen vanaf 20 personen

Sunweb Groepsreizen

Boek de ideale skivakantie voor een grotere groep

Een skivakantie regelen voor een grote groep kan je best wat werk kosten. Wij nemen je deze zorgen graag uit handen. Bij Sunweb boek je een groepsreis naar de sneeuw vanaf 20 personen of meer. Of je nu op zoek bent naar een vakantie met je collega’s, familie, vrienden of je (sport-)club, wij helpen je graag een skivakantie op maat te vinden én te organiseren. Denk hierbij aan flexibele aankomstdagen, verschillende reisduren en vervoersmogelijkheden. Ben je benieuwd  naar alle mogelijkheden? Aarzel dan zeker niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen! 

Waarom kiezen voor een georganiseerde groepsreis? 

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan
  • Geen stress met organiseren
  • Reizen op maat
  • Persoonlijk en professioneel advies
  • Grootste groepsaanbod in Frankrijk en Oostenrijk

Contact: +3238085048 of groepen@sunweb.be

Waar begin je?

Je begint bij het invullen van de offerte aanvraag. Hier vul je zo specifiek mogelijk jouw wensen in. In het losse opmerkingen veld kun je dit toelichten. Dit formulier vormt een goede basis voor een eerste voorstel van mogelijkheden.

Grootte van de groep nog onzeker

Soms weet je dat er animo is voor een groepsreis, maar weet je niet exact hoeveel mensen van jouw bedrijf/vereniging/vrienden/familie/etc. mee op vakantie willen. Je kunt dan een groepsaanvraag doen voor een maximaal aantal personen. Tot een afgesproken datum heb jij de tijd om jouw exacte aantal deelnemers door te geven. Ideaal! Wanneer je zelf kamers zou boeken kan dit hoge annuleringskosten met zich meebrengen. Door de heldere afspraken die je met de afdeling groepsreizen maakt, ben je een stuk flexibeler.

Reisleiding ter plaatse

Op (bijna) alle bestemmingen van Sunweb is reisleiding aanwezig. Wel zo handig, als jij vragen hebt over jouw verblijf of activiteiten. Ook in noodgevallen is de reisleiding altijd bereikbaar; prettig als je weet dat je ter plaatse altijd terecht kunt bij een bestemmingsexpert.
Ook daarvoor hebben wij geschikte bestemmingen. Deze reizen kun je eenvoudig zelf samenstellen en boeken. Bekijk het aanbod hieronder.