All inclusive vakanties

  1. Home
  2. Vakantie
  3. All-inclusive

Optimaal tot rust komen tijdens jouw all-inclusive vakantie

Ontdek de voordelen van een all-inclusive vakantie die bij jou past!

Een all-inclusive vakantie biedt naast volledig comfort ook overweldigende luxe aan. Neem een plons in het zwembad, word volledig in de watten gelegd in de wellness, smul van de meest overheerlijke gerechten of geniet van een entertainment show in de avond. Ontdek het aanbod van Sunweb voor een onvergetelijke vakantie!

Ontdek bijvoorbeeld onze all-inclusives Turkije, all-inclusives Griekenland, all-inclusives Spanjeall-inclusives Portugal of onze all-ins naar Egypte. Benieuwd naar alle bestemmingen? Bekijk dan al onze all-in vakanties. 

Hoe ziet jouw ideale all-inclusive vakantie eruit?

Kleinschalig of uitgebreid?

Als je zonder zorgen op vakantie wilt kies je voor een all inclusive vakantie. Bij een all inclusive zijn niet alleen je vlucht en accommodatie inbegrepen, ook eten en drinken zijn inbegrepen bij je reissom. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent!

Meer dan onbeperkt eten en drinken 

All inclusive vakanties zijn er in alle soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een sfeervol kleinschalig hotel, waar de buffetten vaak ook wat kleiner zijn, maar je kan ook kiezen voor hotels met uitgebreide buffetten. In veel (ultra) all inclusive hotels, zeker in de grotere resorts, is er nog veel meer dan alleen eten en drinken voor je geregeld. Want naast verschillende restaurants en bars is er vaak een mini- en/of kidsclub, vrolijk animatieteam en talloze (sport)activiteiten mogelijk. Zo wordt  jouw vakantie en die van eventuele kinderen nog leuker! En wat dacht je van de (meerdere) zwembaden met soms zelfs zoveel glijbanen dat het een aquaparkje lijkt?

Goedkope all inclusive

Vanwege de verschillende soorten all inclusive hotels die je op onze website kunt vinden kun je ook in allerlei prijscategorieën jouw vakantie vinden. Zo kun je zelfs voor een goedkope all inclusive vakantie op onze website terecht, maar ook een super-de-luxe all inclusive boek je eenvoudig en snel op onze website.

Wanneer je kinderen het naar hun zin hebben, heb jij het ook naar je zin. Lekker spetteren in het zwembad, glijden van de glijbaan of ontspannen met een uitgebreid animatieprogramma. Sunweb denkt natuurlijk ook aan de allerkleinsten en biedt de leukste all-inclusive kindervakanties aan.


       Geniet 24 uur per dag van de lekkerste hapjes en drankjes wanneer je maar wilt. Deze service gaat nog net een stapje verder dan bij een gewone all-inclusive, want hier geniet je op elk moment van de dag van het all-inclusive programma. Hongerig gevoel om 2 uur 's nachts? Schuif aan bij het buffet en sip van een overheerlijke cocktail midden in de nacht!