Ga terug

Wintersport in  Alpe d'Huez

Destination image
Pistes
80 Km
132 Km
98 Km
47 Km
357 Km
Totaal
Liften
30
31
49
Hoogte
3300m
1100m
Gletsjer
1
Loipe
150Km
Funpark
6
Bekijk alle accommodaties in Alpe d'Huez

Algemene informatie

Alpe d’Huez is één van de grootste Franse wintersportdorpen en is verdeeld in verschillende wijken. Het dorp ligt op 1860 meter hoogte en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel skiërs als niet-skiërs. Alle pistes zijn zeer gemakkelijk te bereiken door de vele liften rondom het dorp.

Wat vroeger een vrij klein dorpje was waar alleen de jetset kwam skiën, is tegenwoordig uitgegroeid tot één van de groten onder de Franse wintersportplaatsen. Alpe d’Huez heeft een overzichtelijk en gezellig centrum met vele winkels, restaurants, bars en moderne appartementencomplexen. Hier hoef je je niet te vervelen!

Na het skiën is er ook genoeg te doen. Lekker wat eten in één van de talloze restaurants of je sportief uitleven in het Palais du Sports (gratis entree op vertoon van de skipas). De die-hards kunnen nog tot diep in de nacht swingen in de discotheken.

Boodschappenpakket:
Geen zin om tijdens je vakantie boodschappen te moeten doen? Kies dan bij je boeking voor een foodpack! Een compleet verzorgd boodschappenpakket voor 2 of 3 personen, met daarin genoeg eten voor de week. Benieuwd wat er allemaal in zit? Dat vind je
hier.

Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Bekijk alle accommodaties in Alpe d'Huez
Naar boven