man en vrouw in bikini maken selfie in de zon tegen een muur aan

Op vakantie in het najaar

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Najaar

Genieten van een vakantie in het najaar

Verleng de zomer en geniet van een heerlijke najaarsvakantie in september of oktober. Hémoment om de warme zonnestralen je huid te laten verwarmen als het in België koud is. De nazomer is de perfecte periode om te ontspannen en te genieten van aangename temperaturen zonder de drukte van het hoogzeizoen. Of je nu kiest voor een zonnige strandvakantie op een van de Canarische eilanden of een actieve stedentrip in Griekenland, de nazomer heeft voor ieder wat wils. Ga je met kinderen op familievakantie? Dan is nazomeren in de herfstvakantie een perfecte manier om echt even op te laden. 

 

Een najaar vakantie voor iedereen

Beleef een zorgeloze nazomer vakantie met het gemak van een all inclusive vakantie. Dat is echt onbezorgd genieten! Wil jij liever vandaag nog weg dan morgen? Bekijk dan ook eens onze last minutes in september. Ben jij van plan om met het hele gezin te gaan nazomeren? Ga dan voor een hotel of resort met een uitgebreid entertainmentprogramma en waterplezier en maak er een onvergetelijke familievakantie van. Bekijk het aanbod nazomer vakanties en maak je keuze uit de fijnste zonbestemmingen. 

Wat zijn de beste najaar bestemmingen?

 

Wij weten waar je wil zijn in de nazomer. De maanden september en oktober vormen een ideale periode om te genieten van een zonvakantie in Turkije, Griekenland, Egypte en op de Canarische eilanden. Bekijk hier de beste reisbestemmingen in het najaar. De temperaturen in de nazomer zijn aangenaam en vormen de perfecte basis voor lange wandelingen langs de kust, urenlang terrassen en de mooiste steden op je gemak te ontdekken. Bekijk ook eens het aanbod citytrips. Kortom, nazomeren is altijd een goed idee. Kies jouw favoriete zonbestemming want jouw nazomer avontuur wacht op je!