Verzorging bij de accommodatie

Boek de verzorging die bij jou past

Wil je het type verzorging bij jouw accommodatie aanpassen? Bekijk de opties onder het kopje "verzorging"  bij de accommodatie. In Mijn Sunweb kun je kijken of je de verzorging van de accommodatie kan veranderen. Hieronder vindt je een overzicht van alle mogelijkheden:

  1. Logies (LG): alleen overnachting. Er zijn geen maaltijden inbegrepen.
  2. Logies en ontbijt (LO): overnachting en ontbijt. De verzorging begint met het ontbijt op de dag na aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.
  3. Halfpension (HP): overnachting, ontbijt en diner. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.
  4. Volpension (VP): overnachting, ontbijt, lunch en diner. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.
  5. All inclusive (AI): overnachting, alle maaltijden, lokale alcoholische dranken en frisdranken en vaak ook snacks. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken.
  6. Ultra all inclusive (UA): overnachting, alle maaltijden, lokale alcoholische dranken en frisdranken en vaak ook snacks en andere extra’s. De verzorging begint op het moment dat je incheckt en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken.

    Klik op " Mijn Sunweb" en bekijk de mogelijkheden voor jouw accommodatie!

 

Terug naar alle extra services