Autovakanties

  1. Home
  2. Autovakanties

Met eigen auto naar de zon in Europa

 Wil je deze zomer met de auto op vakantie? Dan ben je bij Sunweb aan het juiste adres. Met een autovakanties voel je je vogelvrij en ontdek je op je eigen tempo de mooiste bestemmingen. Geen stress, want je vertrekt wanneer jij dat wil. Geniet van de veranderende landschappen onderweg en de flexibiliteit tijdens dagtripjes met de auto. 

Waar gaat de autoreis naartoe? Je hebt de keuze om dichtbij huis te blijven en jouw vakantie in België te vieren of om de grens over te steken naar onze buurlanden. Ben je op zoek naar autoreizen verder weg? Ook een onvergetelijke roadtrip naar Oostenrijk en Spanje behoort tot één van de opties.

Jouw vakantie begint al vanaf het moment dat je je koffers in de auto hebt ingeladen en de deur achter je dichttrekt. Vanaf dan start het nieuwe avontuur; of dat nu met de hele familie is of gezellig samen met je partner. Jullie gaan hoe dan ook een geweldige ervaring tegemoet. Ontdek de mooiste vakanties met de auto en ervaar zelf de vrijheid van een autovakantie!

Roompot Vakanties

  • Prachtige parken in België, Nederland en Duitsland
  • Van chalet tot watervilla
  • Aan de kust en in het bos

Bekijk hier het Roompot aanbod.

 Roompot

Vind jouw ideale autovakantie: