Familie in een waterpark die hun vakantie vroeg boekten bij Sunweb met kinderkorting

Vakantie boeken met kinderkorting

  1. Home
  2. Vakantie
  3. familiekorting

Nu 100% kinderkorting op het verblijf van het 1e kind

Een familievakantie betekent tijd voor elkaar en het maken van mooie herinneringen. We kennen allemaal het gevoel dat we er even tussenuit moeten. Vlieg nu naar de mooiste vakantiebestemmingen waar je echt even kunt ontspannen en waar speelafspraken, naschoolse activiteiten, huiswerk en bedtijddiscussies geen rol spelen. 

Bij Sunweb begrijpen we dat een vakantie naar de zon, vooral tijdens de schoolvakanties, een grote uitgave kan zijn uit het gezinsbudget. Daarom bieden we nu 100% kinderkorting op het hotel en de maaltijden voor het eerste kind op een groot aantal vakanties. Als je dus met twee volwassenen en kinderen reist, is het verblijf van het eerste kind gratis. Ontdek onze gunstige kinderkortingen, boek vroeg en profiteer van ruime keuze op de populairste bestemmingen.

Moeder met twee kinderen spelen op het strand aan zee terwijl ze genieten van een vakantie geboekt met Sunweb's familiekorting

100% vroegboek kinderkorting

  • 100% kinderkorting voor één kind op verblijf incl. maaltijden is alleen beschikbaar op geselecteerde kamertypes voor kinderen van 2-11 jaar als er minimaal 2 volwassenen in de kamer verblijven.
  • Niet alle kamertypes doen mee aan de actie. Controleer in stap 2 van het boekingsproces (prijsoverzicht) of de door jou gekozen kamer in aanmerking komt.
  • Als je een familiekamer boekt (voor 4 of 5 personen), moet je voor minimaal 3 personen betalen.
  • Niet alle verzorgingstypes doen mee aan de actie. Als je zelf besluit je maaltijden te upgraden, wordt het prijsverschil voor alle reizigers in de boeking verrekend.
  • De korting geldt niet voor vluchten en is zichtbaar in stap 2/3 van het boekingsproces.