Betaalbare familie skivakanties

Skivakanties voor families met kinderen

Heb je een grote familie of wil je met meerdere gezinnen een skivakantie naar de Alpen boeken? Dan ben je hier aan het juiste adres. 20 jaar ervaring in de ski reisindustrie heeft ons een goede kennis gegeven van de gebieden en accommodaties die bijzonder geschikt zijn voor gezinnen of families met kinderen. Onze lage prijzen en kinderkortingen zorgen ervoor dat je heel goedkoop weg kunt en misschien zelfs nog een skivakantie met het gezin kunt veroorloven.

De deskundige medewerkers en partners van Sunweb

Op verschillende bestemmingen werken we samen met skischolen met bekwame skileraren die kinderen helpen om voor het eerst veilig de piste op te gaan. Natuurlijk is de skischool niet alleen voor kinderen, maar ook voor skiërs van alle niveaus.

We hebben reisleiding in het resort die alle dingen hebben voorbereid die je nodig hebt, inclusief de sleutels van je accommodatie en de liftpassen, evenals enkele welkomstmaterialen die klaar zullen zijn zodra je aankomt. De reisleiding ter plaatse helpt bij alle praktische aspecten, maar kan ook een geruststelling zijn wanneer je vragen hebt.

Dit is waarom je met ons wilt reizen!

✔ Passie voor skivakanties

✔ Een grote keuze aan accommodaties en bestemmingen

✔ Voordelige vakanties met laagsteprijsgarantie

✔Alle reizen zijn inclusief skipassen

✔ Reisleiding ter plaatse

Vind jouw familie skivakantie