man en vrouw met twee kinderen in badkleding in infinity pool met uitzicht op zee en rotsen

Krokusvakantie 2025

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Krokusvakantie

Geniet van de zon tijdens de krokusvakantie

Wil jij op zonvakantie in de krokusvakantie van 2025? Tijdens de koude maand maart is een familievakantie in een warm land een geweldig idee. Geniet van de warme temperaturen, het lekkere eten en ontdek de mooie omgeving tijdens een excursie of met een huurauto. Bekijk al onze last minutes in de krokusvakantie en reis naar één van de krokusfavorieten: de Canarische Eilanden, Portugal en Egypte. Of je nou graag vliegt of met de auto gaat, binnen ons aanbod vind je altijd een vakantie die bij je past. 

Naar de zon in de krokusvakantie

De Krokusvakantie biedt een welkome ontsnapping aan de grijze en koude wintermaanden en te genieten van zonnige bestemmingen. Of je nu kiest voor een ontspannen strandvakantie in Egypte van rond de 25 graden, een mediterrane stad met een rijke cultuur in Griekenland of een sportieve vakantie in Portugal waar het klimaat altijd aangenaam is. Een zonnige krokusvakantie zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. 

Ontspannen genieten in de krokusvakantie

De krokusvakantie biedt een ideale gelegenheid voor volwassenen om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een welverdiende vakantie in een adults only hotel onder de stralende zon. Of geniet samen met het gezin tijdens het krokusverlof in de carnavalsvakantie van een familievakantie op een van onze zonnige bestemmingen