man en vrouw met twee kinderen in badkleding in infinity pool met uitzicht op zee en rotsen

Krokusvakantie 2024

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Krokusvakantie

Geniet van de zon tijdens de krokusvakantie

Naar de zon tijdens de krokusvakantie? Tijdens de koude maand februari is een familievakantie in een warm land een geweldig idee. Genieten van warme temperaturen, lekker eten en de mooie omgeving ontdekken tijdens een excursie of met een huurauto. De krokusvakantie is de perfecte periode om alvast een voorproefje te nemen op de zomervakantie. Onze krokusfavorieten zijn onder andere de Canarische Eilanden van Spanje, Portugal en Egypte. Of je nou graag vliegt of met de auto gaat, binnen ons aanbod vind je altijd een vakantie die bij je past. 

Waar is het warm in de krokusvakantie?

De Krokusvakantie biedt een welkome ontsnapping aan de grijze en koude wintermaanden en te genieten van zonnige bestemmingen. Of je nu kiest voor een ontspannen strandvakantie in Egypte van rond de 25 graden, een mediterrane stad met een rijke cultuur in Griekenland of een sportieve vakantie in Portugal waar het klimaat altijd aangenaam is. Een zonnige krokusvakantie zorgt voor het ultieme vakantiegevoel. 

Ontspannen genieten in de krokusvakantie

De krokusvakantie biedt een ideale gelegenheid voor volwassenen om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een welverdiende vakantie in een adults only hotel onder de stralende zon. Geniet met andere stellen of vrienden van rustige stranden, verfijnde diners en ontspannende wellnessfaciliteiten. Het is de perfecte gelegenheid om even op te laden, te genieten van quality time en te genieten van de warme voorjaarszon, terwijl de stress van alledag ver weg lijkt te zijn.