groep mensen in badkleding zittend op strand kijken uit over zee

Groepsreizen naar de zon

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Groepsreizen

Trakteer jezelf op een groepsvakantie naar de zon

Wil je als groep onvergetelijke herinneringen maken? Boek dan nu je groepsvakantie naar de zon bij Sunweb. Voor groepen van 20 of meer personen helpen wij graag bij het organiseren van jullie ultieme droomvakantie naar een prachtige bestemming zoals het populaire Spanje, Griekenland, Portugal of Turkije. Geniet met familie, vrienden of collega's van een welverdiende vakantie.

Neem vrijblijvend contact op:

Bel ons op telefoonnummer: +32 3/808.50.46

Of stuur ons een e-mail op: groepen@sunweb.be

We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om jullie wensen te bespreken.

 

Hoe boek ik een groepsvakantie?

Het boeken van een groepsvakantie voor meer dan 20 personen kan een lastige taak zijn. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, of je nu een bedrijf, een vereniging, een groep vrienden of familie bent: Sunweb helpt je om jullie ideale groepsvakantie te realiseren.

Hoe werkt het?

  • Vraag een offerte aan. Hoe gedetailleerder de aanvraag, hoe beter we aan jullie behoeften kunnen voldoen. Neem contact met ons op per telefoon op  +32 3/808.50.48 of per e-mail op groepen@sunweb.be
  • Binnen maximaal 5 werkdagen stellen we één of meerdere vakanties op maat voor je op op basis van jouw wensen voor op maat van jouw wensen.
  • We nemen dan contact met je op om te zien of ons voorstel bij je past.

Weet je het aantal reizigers nog niet?

Ben je een groepsvakantie aan het plannen maar weet je nog niet hoeveel reizigers er meegaan op dit avontuur? Dien dan je aanvraag in met vermelding van het maximum aantal deelnemers. Je hebt tot een afgesproken datum de tijd om het exacte aantal deelnemers aan te geven. De ideale oplossing voor een flexibele reisplanning.

Persoonlijke begeleiding van onze Sunweb-guide op je bestemming

Heb je een noodgeval, twijfels of gewoon advies nodig voor je vakantie? Toeristische gidsen zijn 24/7 beschikbaar op (bijna) al onze bestemmingen.

familie met vader moeder en twee meisjes kijken uit over zee aan griekse kust met witte huisjes
  • Ruime keuze aan bestemmingen en accommodaties
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gidsen op bijna al onze bestemmingen
  • Ideaal voor bedrijven, verenigingen, vriendengroepen of families