Last Minute Skivakanties

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Last-Minutes

Boek jouw Last Minute skivakantie en bespaar tot 30%!

Bij twijfel, gewoon gaan!

Het skiseizoen is in volle gang. Kun jij ook niet wachten om de pistes weer op te stappen en te genieten van de mooiste afdalingen? Met een Last Minute skivakantie bespaar je nu tot maar liefst 30%. Als kerst op de taart is je skipas inbegrepen én profiteer je ook nog eens van al onze voordelen. Wacht niet te lang, de beste deals verkopen snel uit.

Wat je ook zoekt, bij Sunweb vind je altijd de skivakantie die bij jou past. Twijfel je nog? Ga gewoon! De pistes wachten op je.

Waarom je een Last Minute wintersportvakantie moet boeken via Sunweb:
✔️ Je skipassen zijn altijd inbegrepen
✔️ Ski- of snowboardverhuur en lessen kun je direct bij de boeking toevoegen
✔️ Keuze uit de grootste selectie (sneeuwzekere) skigebieden

Waarom Sunweb?

  • Nederlandstalige begeleiding
  • 100% flexibele vakanties
  • Vertrouwd op reis dankzij onze Vakantiegarantie

Bekijk het aanbod Last Minutes: 

Skivakanties : onze Last ,Minute aanbiedingen

Perfect voor zij die snel willen zijn en niet veel keuze nodig hebben

Het sneeuwseizoen staat weer om de hoek. Onze Europese bergen worden weer tijdelijk omgetoverd tot prachtige skigebieden waar jong en oud zich vermaakt op de latten. Stel je voor: je wordt 's ochtends wakker in jouw hotel of appartement en loopt na een stevig ontbijt door de kraakverse sneeuw richting skilift. Het zonnetje schijnt al in je gezicht terwijl je met de lift naar de top van de piste wordt gebracht. De frisse lucht en prachtige omgeving laten je het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. De stilte om je heen, de wind langs je oren wanneer je de berg afraast samen met jouw familie of vrienden. Onderaan de piste geniet je van heerlijke lokale gerechten en drankjes om weer even op te warmen. En 's avonds ontspan je in een van de vele restaurants, après-ski bars of misschien wel de sauna of jacuzzi.

Voordelen van een Last Minute skivakantie

Als je op zoek bent naar een goedkope skivakantie kan een gokje wagen en wachten tot het laatste moment. Omdat er, net als in de zomer, ook last-minute aanbiedingen voor skivakanties zijn, die je in de winter kunt boeken. Net als in de zomer, zijn de Last Minute aanbiedingen voor wintersportvakanties altijd beschikbaar voor zij die spontaan op vakantie willen vertrekken. Dat wil zeggen, terwijl anderen hun skivakanties al lang hebben vastgelegd en misschien zelfs al in de Alpen zijn, worden de laatste leegstaande hotelbedden aan een verlaagde prijs aangeboden. Een last minute boeking is daarom de moeite waard voor je skivakantie, zeker als je flexibel bent qua data, op korte termijn kan vertrekken en het is niet zo belangrijk is waar je naartoe gaat.  De ruimste keuze is natuurlijk al uitgeput en je maakt je keuze uit wat nog overblijft. 

Last Minute Deals: Flexibiliteit is key

Naast alle voordelen van Last Minute skivakanties zijn er natuurlijk ook nadelen. Wie niet flexibel is in reisdatum of bestemming of wie zich aan de schoolvakanties moet houden kiest misschien beter niet voor een Last Minute vakantie. Veel populaire bestemmingen zijn al uitverkocht. Voor groepjes of grotere gezinnen wordt het ook al moeilijker om een datum te vinden met nog voldoende beschikbaarheid die voor iedereen past. Maar moeilijk wil niet zeggen onmogelijk. Bij Sunweb hebben we zo’n ruim aanbod dat er altijd gunstige aanbiedingen zijn. En voor de vroege vogels zijn er natuurlijk altijd de vroegboekaanbiedingen, die meestal al tijdens het einde van de lente bij Sunweb te vinden zijn. 

Op skivakantie tijdens de feestdagen

We weten het allemaal - op de een of andere manier komen de feestdagen er elk jaar sneller aan dan verwacht. Hoewel het lijkt alsof de zomervakantie op het strand nog maar net gepasseerd is, is December er al. En dan beseffen we dat we eigenlijk geen plannen hebben gemaakt voor de kerstvakantie, voor oudejaarsavond of voor de tijd tussen alle feesten in. Sommigen willen zelfs misschien ontsnappen aan al die eindejaarsdrukte

Geen probleem, want zelfs tijdens het hoogseizoen in de kerstvakantie zijn er gelukkig Last Minute aanbiedingen