World Ski Awards

We zijn genomineerd voor de World Ski Awards 2021!

Help jij ons voor de zesde keer winnen? 

Ieder jaar worden in het Oostenrijkse Kitzbühel de prestigieuze World Ski Awards uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse event worden onder andere de beste wintersportaanbieders, skigebieden en wintersport accommodaties uitgekozen. 

Dankzij de vele stemmen van zowel wintersporters als experts in de wintersportwereld, werd Sunweb verkozen tot 's Werelds Beste Wintersportaanbieder in 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019. Ook voor de awards van 2021 hopen wij weer in de prijzen te vallen.Hiervoor rekenen wij opnieuw op jullie massale steun. Stemmen doe je op volgende manier:

1. Klik hier om naar de pagina van de World Ski Awards te surfen.

2. Kies voor Sunweb.

3. Meld je aan als je een account hebt of maak er makkelijk een aan via de Facebook login. 

4. Klik op 'Vote now'

 

Alvast bedankt voor al jullie steun en we gaan er ook dit seizoen weer alles aan doen om er voor jullie de beste skivakantie ooit van te maken! 


Waarom Sunweb?

 

 

Met een ontzettend veelzijdig aanbod kan iedere vakantieganger een geschikt vakantieadres vinden bij Sunweb. Of je nu het liefst wintersport viert in exclusieve luxe, liever voor een authentiek adresje kiest, met het hele gezin eropuit gaat of simpelweg wil kiezen uit de absolute toppers in ons aanbod. Omdat aan iedereen gedacht is, onze vakanties inclusief skipas zijn en je ook nog eens vele extra's kunt reserveren zoals skimateriaal en lessen, kun je bij Sunweb een compelet verzorgde skivakantie boeken. Ook voor wie met een grote groep op vakantie wilt, heeft Sunweb talloze mogelijkheden. 

 

 


Als onderdeel van de Sunweb Group heeft Sunweb al meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche en heeft daardor al meer mensen op wintersport gestuurd dan welke andere wintersportaanbieder ook. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit award-winnende aanbod? Kijk dan hier

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek ons aanbod: