World Ski Awards

5 op een rij!

verkozen tot World's Best Ski Tour Operator 2019

Ieder jaar worden in het Oostenrijkse Kitzbühel de prestigieuze World Ski Awards uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse event worden onder andere de beste wintersportaanbieders, skigebieden en wintersport accommodaties uitgekozen. 

Dankzij de vele stemmen van zowel wintersporters als experts in de wintersportwereld, werd Sunweb verkozen tot 's Werelds Beste Wintersportaanbieder in 2015, 2016, 2017 én 2018.  
En ook voor de awards van 2019 zijn we weer in de prijzen gevallen! 

Dankzij jullie steun hebben we dit jaar voor de vijfde keer op rij de award voor World's Best Ski Tour Operator in de wacht gesleept. Bedankt voor jullie vertrouwen. We gaan er dan ook dit seizoen weer alles aan doen om er voor jullie de beste skivakantie ooit van te maken! 


Waarom Sunweb?

 

 

Met een ontzettend veelzijdig aanbod kan iedere vakantieganger een geschikt vakantieadres vinden bij Sunweb. Of je nu het liefst wintersport viert in exclusieve luxe, liever voor een authentiek adresje kiest, met het hele gezin eropuit gaat of simpelweg wil kiezen uit de absolute toppers in ons aanbod. Omdat aan iedereen gedacht is, onze vakanties inclusief skipas zijn en je ook nog eens vele extra's kunt reserveren zoals skimateriaal en lessen, kun je bij Sunweb een compelet verzorgde skivakantie boeken. Ook voor wie met een grote groep op vakantie wilt, heeft Sunweb talloze mogelijkheden. 

 

 


Als onderdeel van de Sunweb Group heeft Sunweb al meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche en heeft daardor al meer mensen op wintersport gestuurd dan welke andere wintersportaanbieder ook. Ben jij ook benieuwd geworden naar dit award-winnende aanbod? Kijk dan hier