Tomorrowland Winter 2022

Uitverkocht!

  1. Home
  2. Tomorrowland Winter

19 tot 26 maart 2022: Tomorrowland Winter!

Frankrijk, Alpe d´Huez

Alle pakketten zijn uitverkocht!
Van 19 tot 26 maart 2022 wordt Alpe d’Huez weer omgetoverd in de magische Tomorrowland-setting. Dat betekent skiën, snowboarden en feesten in een skigebied dat is omgetoverd tot een groot festivalterrein, exclusief voor gasten die een kaartje hebben. Geloof ons: hier wil je bij zijn! 

Zoals je gewend bent van ‘s werelds beroemdste dancefestival Tomorrowland is de line-up veelbelovend. Wereldberoemde dj’s als Adriatique, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies en Paul Kalkbrenner laten hun beste hits horen in de Alpen. Ondanks dat je niet meer naar Tomorrowland kunt dit jaar, hebben we alsnog geweldige skivakanties. Bekijk ons skiaanbod
  • 8 daags verblijf in het skigebied van Alpe d'Huez
  • 7 daagse Mountain pass: toegang tot alle mountain stages
  • 7 daagse skipas Alpe d'Huez - Grand Domaine
  • 5 daags verblijf in het skigebied van Alpe d'Huez
  • 4 daagse Mountain pass: toegang tot alle mountain stages
  • 4 daagse Skipas Alpe d'Huez - Grand Domaine

Exclusief via Sunweb: Mountain pass pakketten

Verblijf tijdens Tomorrowland in de omliggende dorpen van Alpe d'Huez

Dit jaar zijn er op de officiële Tomorrowland Winter website uitsluitend pakketten te boeken met verblijf in het dorp Alpe d’huez. Officiële pakketten voor de andere dorpen in “Alpe d’huez Grand Domaine” boek je alleen via Sunweb. En het fijne is: de prijs van deze pakketten is in de basis goedkoper, omdat ze alleen worden aangeboden met een mountain pass.

De Mountain Pass geeft je gedurende heel het festival toegang tot alle mountain stages in het skigebied. Je kan dus op de beats van wereld’s beste DJ’s gaan feesten aan de meest magische podia in heel het skigebied bij o.a. Chantebise, Folie Douce en Pic Blanc. Het hoogste podium komt op liefst 3.330 meter hoogte.  

Sunweb Mountain pass pakketten