Skivakanties 2021/2022

Alle redenen om vroeg te boeken!

  • Altijd inclusief skipas
  • Geldteruggarantie
  • Repatriëringsgarantie
  • De vakantiedokter 

Voordelen van vroeg boeken voor het seizoen 2021/2022

Betaal minder, ski meer met onze vroegboekkortingen

Het is altijd fantastisch om uit te kijken naar je wintersportvakantie. Daarom bieden wij je, als je vroeg bij ons boekt voor het seizoen 2021/2022, onze beste prijsgarantie.

We begrijpen ook hoe belangrijk financiële bescherming is voor jouw pakketreis. Daarom kun je er volledig op vertrouwen dat jouw vakantie volledig financieel beschermd is. We zijn immers aangesloten bij de SGR. Bovendien bieden we voor volledig comfort een repatrieringsgarantie. Mocht het nodig zijn dan zullen we helpen bij een veilige terugkeer naar Nederland. Dat is onze belofte aan jou.

Zorg ervoor dat je kunt verblijven in je favoriete accommodatie in je favoriete resort en kies uit meer dan 220 bestemmingen in heel Europa. Kun je jouw perfecte accommodatie nog niet vinden? Meld je dan aan voor onze meldingsservice. Zodra de accommodatie beschikbaar is om online te boeken, ontvang je een e-mailmelding. Lees hier meer.

Ervaar de voordelen van een wintersport met Sunweb:

✔ Je skipas is altijd inbegrepen
✔ Profiteer van de hoogste vroegboekkortingen
✔ Meer dan 25 jaar ervaring

Bekijk alle accommodaties

Schrijf je in voor onze Alert service voor het seizoen 2021/2022

We zijn momenteel bezig met het voorbereiden van alle aanbiedingen voor komend seizoen. Maar als je nu al zin hebt in het seizoen 2021/22 en jezelf de beste accommodatie voor de laagste prijs wilt garanderen. Meld je dan aan voor onze Alert service om een e-mail te ontvangen en als eerste te weten wanneer jouw favoriete accommodatie weer te boeken is.

Meld je aan voor onze Alert service

Heb je jouw droomverblijf voor komend seizoen al gevonden, maar is er nog geen beschikbaarheid. Meld je snel en eenvoudig aan voor onze Alert service en ontvang een e-mail zodra de door jou gekozen accommodatie boekbaar is voor wintersportseizoen 2021/2022.

1.Zoek via onze website naar jouw perfecte accommodatie. 
2.Klik op ''Prijzen & Boeken''
3.Vul je e-mailadres in en meld je aan.

Wil je meer weten en op de hoogte blijven van al onze laatste aanbiedingen en acties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Seizoen 2021/2022; ontdek de voordelen van vroeg boeken

Het is altijd fantastisch om een skivakantie te hebben om naar uit te kijken. Daarom bieden wij tijdens de vroegboekperiode de beste prijsgarantie. 
Daarnaast begrijpen we ook hoe belangrijk financiële bescherming voor jou is bij het boeken van je pakketreis. Daarom kan je er op vertrouwen dat je vakantie volledig financieel wordt beschermd bij SGR.  Zorg dat je je favoriete accommodatie niet mist en kies nu uit meer dan 220 bestemmingen in heel Europa. 
 

Vroegboek deals voor jou!

Vroeg boeken is echt voor iedereen. Het hoeven niet alleen enthousiaste skiërs te zijn die meer vrijheid hebben dan families. Het is begrijpelijk waarom families vroeg willen boeken. Zij worden vaak beperkt door alleen op vakantie te kunnen in drukke vakantieweken en willen beschikbare hotels en appartementen tegen de beste prijs veilig stellen. We hebben het ook wat makkelijker gemaakt. Met Sunweb garanderen we de beste prijs en met onze speciale Selections collectie kunnen jij en jouw gezin in enkele van onze best beoordeelde hotels in uitstekende resorts verblijven, waarbij de skipas altijd is inbegrepen. Die zelfs drukke vakantieweken betaalbaar maken. Kerst 2021 is vaak populair bij grotere gezinnen die op zoek zijn naar een traditioneel winteruitje. Ook denken de meeste gezinnen automatisch aan februari 2022 voor hun halfjaarlijkse vakantie. Maar heb je al eens nagedacht over Pasen 2022? Ook dan kun je nog heerlijk genieten van een fantastische wintersport.


Voor grote groepen vrienden zijn de vroegboekmaanden zeker de beste tijd om je perfecte chalet of appartement te bemachtigen. Met grotere accommodaties, waar altijd veel vraag naar is gedurende het seizoen, is vroeg plannen van cruciaal belang. Vooral tijdens de populaire week van Oud en Nieuw 2021/2022. Want wie wil er in het nieuwe jaar niet omringd zijn door je dierbaren in een prachtige bergachtige omgeving? En met meer dan 220 bestemmingen om uit te kiezen, weten we dat we de perfecte accommodatie hebben die past bij de grootte en behoeften van jouw groep.

Tot slot zijn er voor de winter 2021/2022 ook fantastische vroegboek deals voor koppels die op zoek zijn naar uitstekende kwaliteit. Aan de overkant van de Alpen hebben we de meest luxe en exclusieve hotels en chalets uit onze Excellent collectie. Trakteer jezelf en verblijf ergens met een ski-in ski-out en rustige spa's die vaak in het hart van een top skibestemming liggen. Tijdens de vroege boekingsmaanden worden deze accommodaties vaak als eerste geboekt, en wanneer je er zelf bent geweest, zul je snappen waarom.