Skivakanties 2020/2021

Alle redenen om vroeg te boeken!

Vroegboekvoordelen Winter 2020/2021

Vroeg boeken = meer skiën + minder betalen 

Er zijn veel redenen om op tijd je skivakantie vast te leggen. Om te beginnen profiteer je tijdens de vroegboekperiode natuurlijk van het grootste aanbod aan accommodaties tegen de beste prijs. Of je nu liefst in alle luxe verblijft in een hotel, liever kiest voor een appartement met eigen kookgelegenheid of een voorkeur hebt voor de intimiteit van een chalet, tijdens onze Early Booking heb je de ruimste keuze! Kies uit wel 220 bestemmingen in heel Europa.

Bij Sunweb stel je ook zelf je volledige pakket naar wens samen. Voeg naar believen een busreis toe, huur extra voordelig skimateriaal, boek lessen bij zonder gedoe of pas het aantal dagen van je skipas moeiteloos aan. Wat je ook kiest, bij Sunweb is je skivakantie altijd inclusief skipas. Hierdoor vermijd je onverwachte kosten.

Is jouw ideale verblijf nog niet boekbaar? Schrijf je dan zeker in voor onze Alert Service in de prijstabel van de gewenste accommodatie. Zodra deze accommodatie terug online komt ben jij als eerste op de hoogte.

✔ Skipas altijd inbegrepen
✔ Profiteer van de hoogste vroegboekkorting
✔ Nu nog volop beschikbaarheid
✔ 25 jaar ervaring & 5x World's Best Ski Touroperator

Ontvang een melding wanneer jouw favoriete accommodatie te boeken is voor het skiseizoen 2020/2021

Momenteel zijn wij volop bezig met voorbereiden voor komend seizoen. Al heel wat van onze aanbiedingen zijn boekbaar, anderen volgen in de komende weken. Wanneer jouw favoriete
accommodatie no gniet beschikbaar is heb je in de prijstabel de mogelijkheid om je te registreren voor onze Alert Service. Zodra de accommodatie boekbaar is ontvang jij een mail 
zodat jouw lievelingsplekje zeker niet volgeboekt is. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van mooie aanbiedingen en deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Seizoen 2020/2021; ontdek de voordelen van vroeg boeken

Het is altijd fantastisch om een skivakantie te hebben om naar uit te kijken. Daarom bieden wij tijdens de vroegboekperiode de beste prijsgarantie. 
Daarnaast begrijpen we ook hoe belangrijk financiële bescherming voor jou is bij het boeken van je pakketreis. Daarom kan je er op vertrouwen dat je vakantie volledig financieel wordt beschermd bij SGR.  Zorg dat je je favoriete accommodatie niet mist en kies nu uit meer dan 220 bestemmingen in heel Europa. 
 

Iedereen Early Bird

Ja, vroeg boeken is echt voor iedereen. Het zijn echt niet alleen de meest enthousiaste skiërs of families die vroeg hun skivakantie vastleggen. Ook voor vriendengroepen kan het heel handig zijn om op tijd te boeken. Op die manier verzeker je je plekje in een ruime chalet of appartement. Ten slotte zijn er ook fantastische vroegboekaanbiedingen voor koppels die op zoek zijn naar topkwaliteit.