Single vakanties

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Singles

Alleen op vakantie: single reizen zonder toeslag

Ga jij alleen op vakantie om helemaal tot rust te komen? Dan is ontspannen tijdens een luxe all inclusive vakantie vast iets voor jou! Op deze mooie resorts wordt alles voor je geregeld en vind je de heerlijkste plekjes in de zon om even he-le-maal niks te doen. Maar als jij er liever op uit gaat, kun je ook kiezen voor een hotel of appartement met een ideale ligging, dicht bij het centrum en strand. Zo ligt de wereld aan je voeten zodra jij de deur uitstapt!

De fijnste single vakanties

Zin in een vakantie vol ontspanning? Tijdens een single vakantie kun je optimaal genieten van de vrijheid van alleen reizen. Ontdek nieuwe plekken, culturen, gerechten en activiteiten in landen zoals Griekenland en Turkije. Zo staat het Griekse Kos bekend om zijn rijke cultuur en bijzondere bezienswaardigheden. Of verken het veelzijdige Alanya in Turkije, waar zandstranden, natuurgebieden, bergen en kleurrijke bazaars samen komen.

Verblijven voor één

We bieden je graag een aantal tips voor de ideale vakantieadressen waar je kunt genieten van een single reis. Ontdek vakanties in fijne hotels, met gezellig personeel en waar restaurants zich om de hoek bevinden. Hier kun je volledig ontspannen onder de zon op een nabijgelegen strand. Of kies voor een all inclusive resort, waar de maaltijden, snacks, verkoelende drankjes en het leukste entertainment zijn inbegrepen bij de prijs.