Vertrek alleen op vakantie!

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Singles

Kies de singlevakantie die bij jou past!

Single prijzen en optimaal genieten!

Ga jij deze zomer alleen op vakantie?  Alleen reizen biedt tal van voordelen. Zo ontmoet je bijvoorbeeld nieuwe mensen, zoek je het avontuur op met een Sunweb Xperience vakantie of geniet je van pure luxe in één van de talrijke 5* hotels. Kortom, voor ieder is er wat wils! 


5* luxe accommodaties

Van top tot teen in de watten gelegd worden!

All inclusive genieten

Alles inbegrepen voor een heerlijke vakantie!

Xperience vakanties

Beleef een fantastische vakantie vol ontdekkingen!

Onze aanbevelingen voor singles

Alleen op vakantie

Ga jij alleen op vakantie om helemaal tot rust te komen? Dan is ontspannen tijdens een luxe all inclusive vakantie vast iets voor jou! Op deze mooie resorts wordt alles voor je geregeld en vind je de heerlijkste plekjes in de zon om even he-le-maal niks te doen. Maar als jij er liever op uit gaat, kun je ook kiezen voor een hotel of appartement met een ideale ligging, dicht bij het centrum en strand. Zo ligt de wereld aan je voeten zodra jij de deur uitstapt!

Hoe vind je alleen een vakantie?

In veel hotels en appartementen kan je als je alleen op vakantie wilt of als alleenstaande reist een vakantie boeken. Selecteer voordat je gaatzoeken daarom altijd eerst het reisgezelschap één persoon. Zo krijg je alleen de vakanties te zien waar ook daadwerkelijk kamers voor één persoon aanwezig zijn. Wij bieden je alvast een aantal tips voor de ideale vakantieadressen waar je alleen naartoe kan reizen.