Kerstvakantie in de sneeuw

Skiën in de kerstvakantie

Genieten van een skivakantie tijdens de kerst

Wil jij genieten van de ultieme kerstsfeer tijdens de kerstvakantie met volop sneeuwplezier, skiën en gezelligheid? Er is niets leuker dan skiën tijdens de kerstvakantie met familie en vrienden. Bekijk ons uitgebreide aanbod wintersportvakanties in de kerstvakantie!

Een skivakantie tijdens kerst heeft iets bijzonders. Geen verplichte etentjes, maar lekker skiën met je vrienden, familie of gezin. Alles is mooi versierd en de lichtjes in de sneeuw zorgen voor een bijna magisch kerstgevoel. Skiën, lekker eten en een hele bijzondere en gezellige sfeer. Dat zijn slechts een handjevol kenmerken van een skivakantie tijdens de kerst. 

Waarom een skivakantie tijdens kerst?
Er is geen betere manier om Kerstmis te vieren dan met je hele familie de piste af skiën en aan het eind van de dag samen rond een haardvuurtje zitten en op te warmen. Droom jij ook van een witte kerst? Boek dan een geweldige skivakantie voor een scherpe prijs inclusief skipas. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod van hotels, appartementen en chalets tijdens de kerstvakantie. Boek jouw kerstvakantie naar Frankrijk, Oostenrijk of Italië en maak er een onvergetelijke kerst van samen!Bekijk ons aanbod tijdens de kerstvakantie: