Vakantie 2022

Over Sunweb

  1. Home
  2. Over Sunweb

Sunweb - Jouw reisorganisator

Creating memories

Bij Sunweb houden we van vakantie. Van de voorpret bij het plannen tot het terugkeren met koffers vol vuile was en de mooiste verhalen. Van samen dingen doen, in de zon of in de sneeuw. Van nieuwe vrienden maken en oude vrienden terugzien. En van ‘nu-even-helemaal-niks’ momenten.

Met Sunweb altijd onbezorgd op vakantie
Als sinds 1991 maken we met liefde werk van jouw vakantie. Van het moment van zoeken tot je thuiskomst doen wij er alles aan om jouw vakantie zo mooi en makkelijk mogelijk te maken. Onze collega’s van het contact center staan altijd voor je klaar en op locatie vind je onze enthousiaste reisleiding welke je kan voorzien van de beste tips. Om het je zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij de Vakantiegarantie aan, waarmee jij altijd weet waar je aan toe bent.

Vind de vakantie die bij jou past
Op zoek naar zon? Onze ruime selecte aan zonbestemmingen bieden je het gehele jaar een gezonde portie vitamine D. Onze collega’s doen er alles aan om de mooiste bestemmingen en accommodaties voor jou te zoeken. Van all inclusive in Egypte, de winterzon opzoeken op de Canarische Eilanden, of een unieke bestemming als de Verenigde Arabische Emiraten. Liever de sneeuw opzoeken? Bij ons vind je ook de meest voordelige wintersportvakanties, altijd inclusief skipas. Zoek je complete ontspanning en een diversiteit aan bestemmingen, dan is een cruisevakantie perfect voor jou.

Het verhaal van Sunweb
Onze geschiedenis gaat meer dan 30 jaar terug, toen de Nederlander Joost Romeijn Sundio Group International oprichtte. Hij begon met het organiseren van jongerenreizen voor zijn medestudenten vanuit zijn studentenkamer en sindsdien is Sunweb uitgegroeid tot een internationale speler. Wij zijn actief in zeven markten: Nederland, België, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Alhoewel wij zijn uitgegroeid tot een internationale organisatie, blijft onze missie om de ruim 1,5 miljoen reizigers die elk jaar hun vakantie aan Sunweb toevertrouwen een geweldige vakantie te bezorgen.

Cruisend door de Caraïben, relaxen op een zandstrand of roetsjend de piste af. Door onze liefde voor vakanties zorgen wij altijd voor de beste vakantie voor jou.

Onze gegevens

Jouw reisorganisator:
Sunweb Group GmbH
Schützengasse 4
CH- 8001 Zürich
Switzerland
CH- 020.4.049.544-0
CHE- 178.977.909 MWST
BE Ondernemingsnummer: 0627.969.387

Jouw reisbemiddelaar:
Sunweb Group Netherlands B.V.
Postadres: Postbus 1439, 3000 BK Rotterdam
Vestigingsadres: Bahialaan 2, 3065 WC, Rotterdam

Bankgegevens: 
IBAN: NL29 RABO 0356 3119 61
BIC: RABONL2U

Contactgegevens
Tel : +32 (0)3 259 0910
E-mail: info@sunweb.be 
internet: www.sunweb.be
Contactformulier