Hotel Bargsunnu

Het comfortabele Hotel Bärgsunnu heeft een familiaire sfeer waardoor je zich snel thuis zult voelen.  Het hotel is ideaal gelegen voor de skilift en dichtbij het centrum van Saas Grund.  Zo heb je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde wintersport hier bij de hand.
  • Naast de skilift
  • Comfortabele kamers
  • Gezellig familiehotel
  • Gratis Wi-Fi

Op dit moment zijn er geen kamertypes beschikbaar

verzorging

Ligging en omgeving

Saas-Grund

Saas-Grund is een charmant en gezellig dorpje dat zich midden in het Saasdal bevindt. Dit dorpje is zeer geliefd bij Nederlanders en wij begrijpen wel waarom! Hoewel het dorp laag in het Saas Tal ligt, is het voor Europese begrippen redelijk hoog gelegen (1559 meter). Door deze hoge ligging is het dorp sneeuwzeker en liggen de pistes vrijwel altijd heerlijk in de zon. In Saas-Grund vindt u de hoogste gondelbaan van Zwitserland, die u naar een hoogte van 3100 meter brengt.

Saas-Grund ligt op ongeveer 3,5 kilometer afstand van het centrum van Saas-Fee. Beide dorpjes zijn vergelijkbaar, alleen is Saas-Grund over het algemeen iets rustiger en goedkoper dan Saas-Fee. De vele gezellige restaurants die u kunt vinden in Saas-Grund, bieden u de mogelijkheid te proeven van heerlijke Zwitserse specialiteiten, waaronder raclette (kaasgerecht). Voor wie op zoek is naar een rustige en betaalbare vakantie, is Saas-Grund een uitstekende keuze!

Saastal

Het Walliser Saastal is door de hoge ligging van de pistes en de aanwezigheid van de gletsjer erg sneeuwzeker. Er zijn uitstekende wandel– en langlaufmogelijkheden en ook de fanatieke skiër komt hier aan zijn trekken. Het skigebied van het Saasdal bestaat uit vier bergdorpen: Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Almagell en Saas-Balen.

Het Saastal biedt ongeveer 137 kilometer aan skipistes met een goede verdeling aan blauwe, rode en zwarte afdalingen.
Voor de echte sportieveling zijn er skitochten met een gids naar de Alphubel (4106 m) en de Strahlhorn (4190 m). Naast een fantastisch skigebied heeft Saas-Fee nog meer te bieden zoals wandelpaden, langlaufloipen en een freestylepark met halfpipes, quarterpipes, een boardercross en een highjump. Saas-Fee wordt met trots 'de parel van de Alpen' genoemd!

Ligging en omgeving

Vervoersinfo busreis

We could not find any bus info

Voor deze accommodatie is er nog geen beoordeling beschikbaar


Beoordelingen

skipas, -les en verhuur

Alert service instellen

Wil je een bericht ontvangen zodra de prijzen en beschikbaarheid van deze vakantie voor het seizoen 2020/2021 beschikbaar is? Meld je gratis aan met je emailadres! 

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid

Boeking alert

  • Als eerste op de hoogte van prijzen en beschikbaarheid
  • Automatisch een melding wanneer de accommodatie online staat
  • Gratis service zonder enige verplichtingen!