Winterzonvakantie Tenerife

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon
  4. Spanje
  5. Tenerife

Winterzonvakantie Tenerife

Tenerife: een veelzijdig eiland met heerlijk weer!

Wil jij ook genieten van een zonovergoten vakantie in de winter? Tenerife heeft het perfecte klimaat om de koude dagen door te komen. En het mooiste van alles: met Sunweb ben je voordeling en binnen no-time op dit grootste Canarische eiland waardoor je de winter snel achterlaat in België. 

Bestaat jouw ideale vakantie uit prachtige stranden, gezellige boulevards en een bruisend nachtleven? Dan ben je in de zuidelijk gelegen badplaatsen Playa de las Américas en Costa Adeje aan het juiste adres. Trek je er liever op uit in de schitterende natuur? Kijk dan je ogen uit in Puerto de la Cruz aan de noordkust. Deze stad ligt bovendien aan de voet van de vulkaan de Teide. Kortom, een geweldig eiland met eindeloze mogelijkheden voor een fantastische vakantie!

Waarom Tenerife?

  • Mooi vulkaanlandschap
  • Leuke actieve excursies
  • Gezellige boulevards

Waarom Tenerife?

Tenerife is een erg populair vakantie-eiland dat barst van de activiteiten en excursies. Zo kun je aan de zuidkust volop waterplezier beleven in Siam Park, één van de grootste waterparken ter wereld, en wilde walvissen en dolfijnen spotten. Of ontdek het weelderige groene landschap en beklim de hoogste berg van Spanje. Maak daarna een heerlijke wandeling over de gezellige boulevards en dineer in één van de vele uitstekende restaurants en bars. Wil je meer winterzonvakanties bekijken? Laat je inspireren door onze andere winterzonbestemmingen