Wintersport in Le Grand Domaine

Ga terug
Destination image
Pistes
23 Km
49 Km
134 Km
54 Km
260 Km
Totaal
Liften
6
25
52
Hoogte
2550m
1400m
Gletsjer
0
Loipe
35Km
Funpark
6
Bekijk alle accommodaties in Le Grand Domaine

Algemene informatie

Le Grand Domaine wordt gevordm door Valmorel en St. Fraçois Longchamp. Dit gebied is zeer gevarieerd en biedt voor iedere wat wils. Le Grand Domaine heeft 150 kilometer aan pisteplezier.  Rondom de beroemde bergpas Col de la Madeleine ligt het grote skigebied van Valmorel. De huizen in Valmorel tellen hooguit drie verdiepingen en zijn in authentieke chaletstijl gebouwd. St. François Longchamp 1650 en 1450 ligt aan de andere kant van de Col de la Madeleine in de Vallée de Maurienne
Het gebied varieert in hoogte van 1250 meter tot 2550 meter. Naast skimogelijkheden voor alle niveaus biedt Le Grand Domaine ook een snowpark met half-pipe voor de freestylers. Verder staat het gebied bekend om de vele natuurlijke obstakels die perfect zijn voor waaghalzen.

Voor de skiër die langere afstanden wil afleggen, biedt het gebied zeer goede mogelijkheden tot het maken van tochten die u voornamelijk buiten de pistes brengen. Voor de langlaufers is er 20 kilometer aan loipes in het mooie langlaufgebied in Montaimon.
Lees verder Minder informatie
Populaire bestemmingen in Le Grand Domaine

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Koppels
Overige
Bekijk alle accommodaties in Le Grand Domaine
Naar boven