Wintersport in La Fôret Blanche

Ga terug
Destination image
Pistes
16 Km
75 Km
82 Km
12 Km
185 Km
Totaal
Liften
2
17
22
Hoogte
2750m
1650m
Gletsjer
0
Loipe
0Km
Funpark
8
Bekijk alle accommodaties in La Fôret Blanche

Algemene informatie

La Fôret Blanche in de Hautes Alpes is ontstaan uit een samenvoeging van twee skidorpen (Vars en Risoul), dit zorgde voor ongeveer 185 kilometer aan pistes. Het skigebied heeft ondanks de warme en zuidelijke ligging toch sneeuwzekere pistes die voornamelijk op de noordhellingen liggen. Ook ligt, zoals de naam al doet vermoeden, een groot deel van de pistes tussen de bomen, wat voor mooie plaatjes zorgt.

Skiërs kunnen hun snelheid testen op de Kilomètre Lancé, die bekend staat als de snelste piste ter wereld sinds de Amerikaan Jeff Hamilton het snelheidsrecord skiën op deze piste vestigde. Ook jij kan hier je snelheid meten.

Natuurlijk is er ook aan de snowboarders gedacht, die zich kunnen uitleven in het paradijs voor de snowboarders: Surfland, het grootste snowpark van Europa, met een funpark en een verlichte half-pipe. Langlaufers vinden hier circa 43 kilometer aan loipes en op 1900 meter hoogte is een route die Vars met Risoul verbindt.

Om het plaatje compleet te maken, worden er gedurende het hele jaar verschillende evenementen gehouden zodat je zich geen minuut hoeft te vervelen.

Lees verder Minder informatie
Populaire bestemmingen in La Fôret Blanche

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Families
Overige
Bekijk alle accommodaties in La Fôret Blanche
Naar boven