Wintersport in Le Massif du Dévoluy

Ga terug
Destination image
Pistes
6 Km
37 Km
50 Km
7 Km
100 Km
Totaal
Liften
1
6
17
Hoogte
2500m
1500m
Gletsjer
0
Loipe
35Km
Funpark
1
Bekijk alle accommodaties in Le Massif du Dévoluy

Algemene informatie

Le Massif Dévoluy is een uitstekend gebied bestaande uit Superdévoluy en La Joue de Loup en is geschikt voor skiërs en snowboarders van elk niveau. Het is één van de grootste gebieden in de zuidelijke Alpen. Hier komt de sneeuw van het noorden samen met de zon van het zuiden, kortom de perfecte combinatie.

De lage pistes zijn iets vlakker en dus uitstekend geschikt voor de beginnende skiër of boarder. De hogergelegen pistes bieden onvoorstelbaar veel mogelijkheden voor gevorderden. Voor de meest ervaren wintersporters zijn er goede offpistemogelijkheden en uitdagende zwarte pistes, zoals de zwarte afdaling La Mure. Voor freestylers is er in Superdévoluy het snowpark 'Mushroom Park' met half-pipe, quarter-pipe, meerdere jumps en boardercross. Zelf de nog niet zo ervaren wintersporter kan hier de eerste voorzichtige kennismaking met freestylen maken.

Een groot gedeelte van de pistes van Superdévoluy ligt op noordhellingen. Dit geeft veel zekerheid wat betreft de sneeuwcondities. Bovendien worden de kunstsneeuwvoorzieningen regelmatig uitgebreid, zodat ook de lagergelegen delen en de dalafdaling op niveau kunnen worden gehouden.

Langlaufers kunnen terecht op de 35 kilometer aan loipes; zij kopen in België geen skipas, maar schaffen in Superdévoluy of La Joue du Loup zelf een speciale langlaufpas aan.
Lees verder Minder informatie
Populaire bestemmingen in Le Massif du Dévoluy

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Koppels
Families
Jonge families
Bekijk alle accommodaties in Le Massif du Dévoluy
Naar boven