Go Team!

Schrijf je in op de nieuwsbrief en win!

  1. Home
  2. Team Sunweb

Steun Team Sunweb en maak kans op prachtige prijzen!

Sunweb geeft een fiets & 2 vakanties weg

Om Team Sunweb te vieren en te steunen, geven wij een paar fantastische prijzen weg! Cruise jij er binnenkort vandoor op de gloednieuwe Team Sunweb Replica racefiets ter waarde van €3.750? Of droom je er van een Sunweb waardebon ter waarde van €1.000 te winnen? Wij geven er namelijk één weg voor een Sunweb ski- en één voor een Sunweb zonvakantie! Kies en boek de vakantie van je dromen. Het énige dat je ervoor moet doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief, en een antwoord op de vraag geven via het formulier dat je vindt achter de button. Succes!

De prijzen

Cervélo R3 - Team Sunweb-editie (Frame: Cervélo R3 - Carbon) (Groepset: Shimano Ultegra 8000, 11 speed) (Achterderailleur: Shimano Ultegra 11-30) (Voorderaileur: Shimano Ultegra 36-52) (Wielen: Shimano RS700) (Remmen: Shimano Ultegra Rimbrakes) (Design: Team Sunweb) Beschikbare maten: 51/54/56/58/61 De cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om een pakketreis te boeken die op deze website wordt gepromoot en kunnen niet worden overgedragen aan een andere persoon of worden ingewisseld voor geld. Eventuele kosten hoger dan €1.000 worden niet vergoed door Sunweb.*
*Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Gebruik de hashtag #teamsunweb en win!

Er valt dit seizoen meer te winnen ...

En er is nog meer te winnen! ...  Het enige wat je moet doen is de hashtag #teamsunweb gebruiken om jouw verhaal over dit wielerseizoen te vertellen. Toon ons hoe jij het wielerseizoen beleeft. Gebruik de hashtag #teamsunweb via social media en neem ons mee naar jouw avonturen dit seizoen. Elke maand geven we een cadeaubon ter waarde van €100 weg, evenals 10 bidons, 10 vlaggen, 5 petten, 2 sjaals en 1 shirt.De winnaars worden willekeurig getrokken. 

Neem een kijkje naar de laatste foto's van #teamsunweb

Algemene voorwaarden

Schrijf je in & Win // Hashtagwedstrijd

De Sunweb waardebonnen kunnen worden gebruikt om een pakketreis te boeken op een Belgische website van Sunwebgroup en kunnen niet worden overgedragen aan een andere persoon of worden ingewisseld voor contant geld. Eventuele kosten hoger dan €1.000 worden niet vergoed door Sunweb. Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

De Schrijf je in & Win-actie (nieuwsbrief) start op 04.09.2020 en eindigt op 13.11.2020 om 12.00 uur. De winnaar is de persoon die de schiftingsvraag correct of het meest correct heeft beantwoord. Als er meerdere goede antwoorden zijn, is degene die als eerste het goede antwoord heeft de winnaar. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Medewerkers van Sunweb Group zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.

De Tag & Win-actie (hashtag) start ook op 04.09.2020 en eindigt op 13.11.2020 om 12.00 uur. De winnaar wordt elke maand gekozen door een jury. De winnaar wordt gecontacteerd via sociale media (Instagram / Facebook). De winnaar moet binnen een week op onze inbox reageren om de prijs te claimen. Instagram, derden of Sunweb kunnen niet verantwoordelijk / aansprakelijk worden gehouden voor gebeurtenissen die zich tijdens of naar aanleiding van deze wedstrijd zouden kunnen voordoen. Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.