Team Sunweb

  1. Home
  2. Team Sunweb

Sunweb, trotse sponsor van Team Sunweb

Sponsor of memories, not only victories

Vakanties zijn essentieel om je dagelijkse routine te doorbreken en om je weer volledig op te laden. Daarnaast beleef je geweldige momenten en maak je natuurlijk prachtige herinneringen! 

Deze dierbare herinneringen vormen ook de basis bij het sponsoren van een wielerploeg! De wielrenners maken onvergetelijke momenten mee tijdens de legendarische wedstrijden en delen deze momenten met ons. 

WIE IS TEAM SUNWEB?

  • Een wielerploeg voor iedereen
  • Sinds 2017 is Sunweb exclusieve partner
  • In 2017 won Team Sunweb de titel van wereldkampioen tijdrijden
  • Ons motto: Keep Challenging

WIE IS SUNWEB?

  • Online reisorganisatie voor zon- en skivakanties
  • Actief in verschillende landen 
  • Doel: onze reizigers de mooiste herinneringen bezorgen! #creatingmemories

Ontdek meer over de wielerploeg Team Sunweb

Team Sunweb - Shop

Als wielerfan kan een echte Team Sunweb outfit natuurlijk niet ontbreken! Bestel een Team Sunweb wielershirt, een drinkbus, een rugzak en nog veel meer! 

Sunweb Rides

Hou je van fietsen en droom je ervan om met een peloton te rijden zoals de profs? Doe dan mee met de Sunweb Rides! Hou de website in het oog voor de nieuwe Sunweb Rides in 2020.

Sunweb Hangout

Met onze Holiday Hangout juich je de renners toe vanop de eerste rij. Registreer je en ontvang gratis een uniek supporterspakket. Ontdek snel de nieuwe data voor 2020!

Ontdek meer over de vakanties van Sunweb

Skivakanties

Sunweb werd al 4x verkozen tot beste wintersportaanbieder. Ontdek ons uitgebreid aanbod aan chalets, hotels en residenties op tal van bestemmingen in de bergen! 

Zonvakanties

Sunweb biedt het hele jaar door vakanties aan naar de zon! Ontdek bestemmingen zoals Griekenland, Egypte, Spanje, Portugal, Turkije en nog veel meer! 

Volg ons op social media voor meer informatie over Team Sunweb!