MSC Cruises
23

MSC Cruises

MSC Cruises is een Italiaanse rederij waar gastvrijheid en samenzijn centraal staat. Haar schepen zijn uitgerust met voorzieningen voor de hele familie en geweldige (Italiaanse) restaurants. MSC Cruises biedt fantastische cruises wereldwijd, maar met name de Middellandse Zee is een populaire bestemming.

Koppels
Families
Culinair
Ontspannen
Waterpark

MSC Cruises aanbiedingen

MSC Bellissima Dubai - MSC Cruises

Waar wil jij heen?

MSC Cruises is meer dan alleen cruisevakanties in de Middellandse Zee

De cruisevakanties op de Middellandse Zee waren jarenlang de belangrijkste focus van MSC Cruises. Met hun lokale kennis van de Middellandse Zee en hun nieuwe schepen blonken ze hierin echt uit. Maar intussen is MSC Cruises begonnen met het aanbieden van wereldcruises. Een wereldcruise is een herinnering voor het leven met 'once-in-a-lifetime' ervaringen. Tegenwoordig kun je ook een cruise in de Caraïben maken of een cruisevakantie in Dubai boeken bij MSC Cruises. Kortom, de wereld ligt aan je voeten met MSC Cruises.

MSC Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

MSC Cruises en duurzaamheid

Voor MSC Cruises betekent duurzaamheid het beschermen van het milieu, het ondersteunen van de mensen die met hen werken of met hen reizen, evenals de gemeenschappen en plaatsen die zij bezoeken en waarmee zij zaken doen.

Het duurzaamheidsprogramma van MSC Cruises is georganiseerd rond vier belangrijke pijlers: de planeet, mensen, bestemmingen en inkoop. Dat vertaalt zich in een streven naar voortdurende verbetering van de milieuprestaties van haar vloot, de zorg voor alle werknemers en de bevordering van diversiteit en inclusie, alles in het werk stellen om de impact op de kustgemeenschappen positief te houden en een verantwoorde inkoop van producten en diensten.

Lees meer over MSC Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen MSC Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord bij MSC Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn ticket voor MSC Cruises?
Zijn er nog coronamaatregelen bij MSC Cruises?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden