MSC Cruises

Bij de Italiaanse rederij staat gastvrijheid en samenzijn centraal. De ruime schepen zijn uitgerust met voorzieningen voor de hele familie en geweldige (Italiaanse) restaurants.

MSC Cruises - Geniet van het mediterrane leven

Houd je van Italiaans eten, Griekse cultuur en Spaanse levensvreugde? Misschien spreken het leven op Malta of de olijfgaarden in het zuiden van Turkije je aan? MSC Cruises is de rederij die je de meeste van deze ervaringen kan bieden tijdens een enkele cruise in de Middellandse Zee.

Iedere dag in een nieuwe haven aanmeren betekent dat je de geschiedenis en cultuur van meerdere bestemmingen kunt ervaren, zien, voelen en proeven. Van de Zuilen van Hercules tot de Bosporus en van Caïro tot Marseille.

MSC Cruises aanbiedingen

Nog even lekker nazomeren of toch alvast je zomervakantie boeken? Een cruisevakantie met MSC Cruises is dé manier om te genieten van de zon en de wereld te ontdekken. Bekijk hier de beste aanbiedingen voor een cruisevakantie met MSC Cruises.

MSC Bellissima Dubai - MSC Cruises

Waar wil jij heen?

MSC Cruises is meer dan alleen cruisevakanties in de Middellandse Zee

De cruisevakanties op de Middellandse Zee waren jarenlang de belangrijkste focus van MSC Cruises. Met hun lokale kennis van de Middellandse Zee en hun nieuwe schepen blonken ze hierin echt uit. Maar intussen is MSC Cruises begonnen met het aanbieden van wereldcruises. Een wereldcruise is een herinnering voor het leven met 'once-in-a-lifetime' ervaringen. Tegenwoordig kun je ook een cruise in de Caraïben maken of een cruisevakantie in Dubai boeken bij MSC Cruises. Kortom, de wereld ligt aan je voeten met MSC Cruises.

MSC Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

MSC Cruises en duurzaamheid

Voor MSC Cruises betekent duurzaamheid het beschermen van het milieu, het ondersteunen van de mensen die met hen werken of met hen reizen, evenals de gemeenschappen en plaatsen die zij bezoeken en waarmee zij zaken doen.

Het duurzaamheidsprogramma van MSC Cruises is georganiseerd rond vier belangrijke pijlers: de planeet, mensen, bestemmingen en inkoop. Dat vertaalt zich in een streven naar voortdurende verbetering van de milieuprestaties van haar vloot, de zorg voor alle werknemers en de bevordering van diversiteit en inclusie, alles in het werk stellen om de impact op de kustgemeenschappen positief te houden en een verantwoorde inkoop van producten en diensten.

Lees meer over MSC Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen MSC Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord bij MSC Cruises?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van MSC Cruises.
Hoe en wanneer krijg ik mijn ticket voor MSC Cruises?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen