Cruise in de kerstvakantie 2023

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de kerstvakantie

Vier de feestdagen in december tijdens een cruisevakantie boordevol actie, ontspanning en memorabele momenten. Op een van de luxe kerstcruises weet je zeker dat iedereen een onvergetelijke vakantie beleeft.

Volwassenen laten zich in de watten leggen in de spa, terwijl de kinderen zich uitleven in de speciale kids zone. Tieners kunnen zich mengen onder andere tieners in bijvoorbeeld een Teens Club, terwijl grootouders genieten van de sfeervolle familiediners en livemuziek. Op kerstavond geniet je van een feestelijke kerstshow in een van de vele theaters op zee of ga naar het dak van het schip voor een filmavond onder de sterrenhemel. Een cruise in de kerstvakantie is een groot feest!

Kerstvakantie Vlaanderen 2023

In 2023 valt de kerstvakantie van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024.

Kerst op een cruise

Verre cruises in de kerstvakantie

Ontsnap aan de winterse kou met een cruisevakantie naar de zonnigste bestemmingen ter wereld. De kerstvakantie is het perfecte moment voor een verre cruise naar een tropisch oord; van een avontuurlijke reis naar Australië en Nieuw-Zeeland tot cultuur snuiven in Zuidoost-Azië. Of breng je liever de feestdagen door op de witte stranden van de Caraïben?

Kerst in de Caraïben

Once-in-a-lifetime kerstvakantie

De feestdagen doorbrengen op de meest extravagante plekken ter wereld? De kerstvakantie is een geweldige tijd voor een cruise naar het Midden-Oosten. Luid het nieuwe jaar in met de spetterende vuurwerkshows in Dubai, het futuristische Abu Dhabi en de sferen van duizend-en-één-nacht in Oman. Dit is een vakantie om nooit te vergeten!

Kerstvakantie cruises naar de Emiraten

Cruise in de kerstvakantie

Andere mooie bestemmingen voor een cruisevakantie tijdens de feestdagen:

Vier de mooiste tijd van het jaar tijdens een kerstcruise!

Beleef een onvergetelijke cruisevakantie op een van de vele kerstcruises en omring jezelf met de sfeer van kerst op de meest spectaculaire bestemmingen ter wereld.

Geniet van culinaire hoogstandjes van sterrenchefs en maak je dit jaar lekker niet druk over de voorbereiding of het schoonmaken. Bewonder de feestelijke versieringen, zoals kerstbomen en sfeerverlichting, en komt helemaal in de kerstsferen. Zing mee met kerstliedjes, bekijk de shows met kerstthema in de theaters op de cruiseschepen en verwelkom de Kerstman aan boord als hij een speciaal bezoek brengt aan alle blije kinderen die Kerstmis op zee vieren.


TIP: Ook een cruise in de herfstvakantie of een cruise in de paasvakantie is een aanrader.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de kerstvakantie via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de kerstvakantie 2022. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 23 december 2023 en 7 januari 2024.

Wij vonden