Costa Cruises - Aperol Spritz Bar
Costa Cruises
8

Costa Cruises

La dolce vita! Costa Cruises brengt het mediterrane vakantiegevoel naar je toe. Aan boord van luxe schepen geniet je van het grote aanbod aan faciliteiten voor jong en oud, terwijl je reist naar de mooiste bestemmingen. Je kunt bij Costa Cruises ook kiezen voor een all inclusive verblijf. Zo geniet je je hele vakantie van tropische drankjes en (Italiaanse) gerechten om van te watertanden!

Families
Koppels
Ontspannen
Waterpark
Culinair

Populaire bestemmingen

Ontdek Costa Cruises

Costa Cruises Gezinsvriendelijke Vakantie

Gezinsvriendelijke vakanties

Costa Cruises biedt fantastische cruises aan voor het gehele gezin

In Italië is familie de hoeksteen van de samenleving. Dat vind je ook terug op de schepen van Costa Cruises waar alles erop is gericht om 'quality time' door te brengen met het gezin. Dit is terug te vinden in de kinderclub Squok Club en de activiteiten die worden georganiseerd voor alle kinderen tussen 3 en 17 jaar. Maar ook met de excursies en de ruime hutten, waarvan sommigen speciaal zijn ingericht voor families. En met vaste lage prijzen voor kinderen tot 18 jaar is Costa Cruise een geweldige rederij voor een cruisevakantie met het gezin.

Duurzaamheid Costa Cruises

Maak een bewuste keuze

Costa Cruises en duurzaamheid

Kiezen voor een Costa cruise betekent een vakantie beleven met respect voor het milieu en de lokale gemeenschappen die je ontmoet op bestemmingen over de hele wereld. Alle activiteiten van Costa Cruises op het gebied van duurzaamheid houden rekening met de 17 Sustainable Development Goals (SDG) zoals gedefinieerd door de Verenigde Naties.

Lees meer over Costa Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Costa Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is er inbegrepen bij de prijs?
Hoe betaal ik aan boord van Costa Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn tickets van Costa Cruises?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden