Op cruise in de schoolvakanties

Cruises in de schoolvakanties

Geniet van een heerlijke cruisevakantie met het hele gezin in een van de schoolvakanties in Nederland.

Op zoek naar een cruise tijdens de schoolvakantie periode? Haal het beste uit de reis met een spannende familiecruise voor jezelf en je dierbaren!

Kinderen van alle leeftijden vermaken zich dag in dag uit aan boord. Van plonsen in de zwembaden tot genieten van het waanzinnige entertainment en vrienden maken in de kinderclubs. Babysitter nodig? Ook dan kan!

Of je nu de Middellandse Zee voor een paar dagen wilt verkennen of lekker wilt ontsnappen naar de Caraïben tijdens de schoolvakantie, bij Sunweb vind je alles wat je nodig hebt voor de ultieme familiecruise. Een vakantie om nooit te vergeten!

Op cruise in de schoolvakanties

Bekijk hier het aanbod van cruises tijdens de verschillende schoolvakanties in Vlaanderen

Ga lekker op cruise met je familie tijdens de schoolvakantie

Vaar tijdens de schoolvakanties over de mooiste wateren en bezoek de leukste bestemmingen, vaar spannende routes en maak onvergetelijke herinneringen voor jou en je gezin.

Er is een breed scala aan landen om te bezoeken op een cruise, evenals tal van gezinsvriendelijke cruisemaatschappijen om het perfecte schip te kiezen. Met kinderclubs in overvloed, kindvriendelijke diners en heel veel waar voor je geld.

De rederijen die bij uitstek geschikt zijn voor een cruisevakantie met kinderen zijn:

Bekijk alle cruise aanbiedingen

Bekijk hier al onze geweldige cruise aanbiedingen. Gebruik de filters om de resultaten te verfijnen en de perfecte cruise voor jou te vinden.

Wij vonden