Cruise in de herfstvakantie 2023

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de herfst

De herfstvakantie is een goed moment om goedkoper weg te gaan, aangezien de prijzen van cruisevakanties dan een stuk lager zijn dan in de zomerperiode. Dit geeft je de perfecte gelegenheid voor een voordelige (last minute) cruise.

Herfstvakantie Vlaanderen 2023

Vanaf maandag 30 oktober 2023 t/m zondag 5 november 2023 is het herfstvakantie in Vlaanderen.

Cruise in de herfstvakantie

Populaire cruisebestemmingen in het najaar:

De perfecte tijd voor een cruisevakantie

Het najaar is een perfecte tijd voor een cruisevakantie! De mediterrane zomerhitte is aan het wegebben en de zomerdrukte is verdwenen, waardoor je optimaal van je cruise kunt genieten. Koelere temperaturen maken ook sightseeing veel comfortabeler. En doordat het in het najaar op veel bestemmingen rustiger is dan in de zomer, heb je meer tijd om alles te zien. Ideaal dus voor een cruise naar Barcelona, een cruise naar Rome of een cruise naar Venetië bijvoorbeeld.

In de Caraïben is tijdens de herfstvakantie het orkaanseizoen voorbij en wordt er reikhalzend uitgekeken naar de komst van de wintertoeristen. Hierdoor vind je in de herfst vaak goedkope cruisevakantie die je naar de zonovergoten en rustige stranden van de Caraïben brengen.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de herfstvakantie via Sunweb!

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de herfstvakantie 2022 in Vlaanderen. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 31 oktober en 6 november 2022.

Wij vonden