Holland America Line

Luxueus, maar niet pretentieus

  • Premium cruisemaatschappij
  • Uitgebreide excursieprogramma's
  • Authentiek historisch cruisegevoel
Holland America Line Cruises
Holland America Line Cruises

Holland America Line - Nederlandse trots

Holland America Line werd opgericht in Rotterdam, Nederland, en opereerde van 1873 tot 1989 als een Nederlandse rederij, een passagierslijn, een vrachtlijn en als een cruisemaatschappij die voornamelijk tussen Nederland en Noord-Amerika opereerde. In de huidige tijd is Holland America Line nog alleen actief als cruisemaatschappij

Holland America Line biedt luxecruises, ideaal voor speciale gelegenheden en voor cruiseliefhebbers die zijn geïnteresseerd in cruises met gevarieerde cruisebestemmingen. De vloot van elf elegante schepen van Holland America Line combineert grote traphallen, smaakvol ingerichte openbare ruimtes en teakhouten promenades met het meest ultramoderne comfort, waaronder ruime, sfeervol ingerichte passagierskajuiten, waarvan vele met een eigen balkon en van topklasse.

Holland America Line - Exotische Haven

Zorgvuldig uitgekozen en exclusieve bestemmingen

Ervaar meer dan 140 jaar cruisegeschiedenis op de schepen van Holland America Line

Middelgrote schepen, een uitstekende service en een exclusieve sfeer - dat is waar Holland America Line voor staat. Zodra je op een schip van Holland America Line stapt, herken je de elegantie van deze zeer bijzondere luxeschepen. Daarnaast is discretie en persoonlijke service aan boord erg belangrijk. Ga je op reis met Holland America Line, dan geniet je van een cruise vol luxe op ongebruikelijke routes met betoverende uitzichten.

Holland America Line - Kleding voorschriften

Ongedwongen sfeer met een vleugje sjiek

Verkleed je voor het avondeten of houd het de hele dag ontspannen.

De kledingstijl aan boord is overdag ontspannen, terwijl het 's avonds gebruikelijk is om je netjes te kleden. Gasten die ervoor kiezen om een ​​cruise te maken met Holland America Line, hebben vaak ervaring met eerdere afvaarten en zijn ontspannen, ongeacht hun kleding. Veel mensen kiezen elke avond voor dezelfde tafelsetting, zodat je de buren aan tafel goed leert kennen. Elke dag in hetzelfde restaurant eten betekent ook dat de dresscode gemakkelijk te volgen is.

Duurzaamheid Holland America Line

Maak een bewuste keuze

Holland America Line en duurzaamheid

De missie van Holland America Line is gericht op het leveren van 'once-in-a-lifetime' ervaringen aan de gasten, zorgdragen voor het welzijn van haar medewerkers en het minimaliseren van de impact op het milieu. Holland America Line onderneemt veel activiteiten om niet-essentiële wegwerpartikelen, waaronder plastic, aanzienlijk te verminderen op haar schepen. Dat is de sleutel tot haar duurzaamheidsprogramma, 'Operation Oceans Alive'. Holland America Line voelt dat het onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is om onze ecologische voetafdruk te beperken. Hoe meer we leren, hoe meer we bereid moeten zijn om te evolueren in de richting van zero-impact. Daarom zet Holland America Line zich in voor vermindering, hergebruik en recycling, en voor een correcte verwijdering van het afval dat wij produceren.

Lees meer over Holland America Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Holland America Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatievereisten van Holland America?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?

Schepen