Disney Cruise Line
6

Disney Cruise Line

Met Disney Cruise Line wordt elk moment een herinnering. Van de zonsopgang die de oceaan in een gouden gloed zet tot de sterren die 's nachts fonkelen, elke dag brengt nieuwe magie. Voel de wind in je haar, de zon op je huid en de magie in je hart. Dit is jouw kans om te schitteren, te dromen en te ontdekken. Want aan boord van een Disney Cruise Line schip is ieder moment magisch.

Families
Koppels
Waterpark
Entertainment
Funschepen
Disney

Ontdek Disney Cruise Line

De Ultieme Disney Cruise Vakantie

Disney Cruise Line: jouw magische reis op zee

Stel je voor: je stapt aan boord van de Disney Cruise Line en vanaf het eerste moment voel je de magie. De zachte deining van de zee, het geluid van golven die tegen het schip klotsen en de betoverende melodieën van Disney liedjes die zachtjes op de achtergrond spelen. Overal waar je kijkt, zie je details die je herinneren aan je favoriete Disney verhalen. Het is alsof je een sprookjesboek bent binnengestapt, waar ieder hoofdstuk een nieuw avontuur belooft en waar de horizon gevuld is met eindeloze mogelijkheden.

Ontmoet je favoriete Disney helden aan boord van Disney Cruise

Jouw onvergetelijke momenten aan boord

Terwijl je over het dek wandelt, kom je jouw favoriete Disney figuren tegen. Misschien deel je een lach met Mickey of dans je met Belle onder de sterren. 's Avonds, als het schip baadt in een gouden gloed, word je betoverd door shows die je meenemen naar verre koninkrijken en magische werelden. En als je zin hebt in een culinair avontuur, wachten er themarestaurants waar iedere maaltijd een verhaal vertelt. Van het ontbijt tot het diner, elke maaltijd is een feest voor de zintuigen en elke ervaring is ontworpen om jou te verbazen en te verrukken.

Vuurwerk op Disney Cruise Line

De ultieme Disney vakantie: speciaal voor jou

Aan boord van een Disney Cruise is elke dag een nieuw avontuur. Voel de opwinding als je wakker wordt met een nieuw uitzicht buiten je raam, of het nu een zonovergoten eiland is of een sterrenhemel op volle zee. Overdag kun je ontspannen aan het zwembad, deelnemen aan magische activiteiten of gewoon genieten van de schoonheid van de oceaan. 's Avonds komt het schip tot leven met betoverende shows, feesten en vuurwerk. Het is een plek waar dromen werkelijkheid worden, waar magie overal is, en waar jij de hoofdrol speelt in je eigen Disney sprookje.

Veelgestelde vragen Disney Cruise Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is er bij de prijs inbegrepen bij Disney Cruise Line?
Hoe betaal ik aan boord van Disney Cruise Line?
Hoe en wanneer krijg ik mijn tickets bij Disney Cruise Line?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

© 2023 Disney. Alle rechten gereserveerd. Scheepsregistratie: De Bahama’s.

Schepen

Wij vonden