Royal Caribbean

Beste cruiserederij voor gezinsvakantie

  • Ervaar de Amerikaanse cultuur op een cruise
  • Ongelofelijke en te gekke attracties aan boord
  • Innovatieve cruiseschepen
Royal Caribbean Cruise - CocoCay
Royal Caribbean Cruise - CocoCay

Eindeloos avontuur met Royal Caribbean Cruises

De Royal Caribbean Cruiseline is de rederij voor plezier en avontuur voor families en koppels die van cruisen houden. Er is zoveel te doen en om van te genieten op een Royal Caribbean schip. Wat dacht je van botsauto's aan boord, ziplinen of schaatsen of met de kinderen naar de minigolfbaan? Of in een simulator vliegen op de Royal Caribbean Quantum-klasse schepen! FlowRider® is dan weer de indoor surfsimulator. Je kunt zelfs leren duiken als je een Royal Caribbean cruise boekt. Als je na al dat plezier toe bent aan wat rust, ontsnap je naar het Solarium dat alleen voor volwassenen is bedoeld. Leer een taal, sieraden maken of salsadansen. Natuurlijk kun je ook gewoon deelnemen aan een wijnproeverij of kijken naar een kookdemonstratie. De keuze is aan jou!

Royal Caribbean - Flowrider

Ervaar 24/7 plezier en opwinding

Royal Caribbean haalt het maximale uit je vakantie

Royal Caribbean biedt cruises aan voor actieve mensen van alle leeftijden. Geen enkele cruiserederij heeft zoveel entertainment en attracties aan boord als Royal Caribbean. Wat te denken van de glijbanen Typhoon en Cycloon, of Flowrider en Tidal Wave. En wil je 's avonds genieten van hoogstaand entertainment, bezoek dan Ă©Ă©n van de shows in Broadwaystijl en dans tot in de kleine uurtjes in de nachtclub.

Royal Caribbean - Cococay

Perfect Day Island in Cococay, Bahamas

Royal Caribbean Cococay

Met een bezoek aan Cococay verandert je vakantie in een onvergetelijke ervaring. Je kunt hier de hoogste waterglijbaan van Noord-Amerika nemen en een foto maken van 140 meter hoog in een heliumballon. Aan de swim-up bar geniet je van een drankje en het tafereel in het grootste zoetwaterzwembad van de Bahama's. Of je proeft Bora Bora op je eigen Floating Cabana. Dit is een perfecte dag bij Cococay, het privé-eiland van Royal Caribbean.

Royal Caribbean - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Royal Caribbean en duurzaamheid

Bij Royal Caribbean is respect voor de oceaan en onze planeet geen keuze, maar een manier van leven. Royal Caribbean ontwerpt de meest efficiënt mogelijke en milieuvriendelijke schepen. Royal Caribbean kijkt 30 jaar ver in de toekomst, maar ook naar hoe ze hun bestaande vloot van schepen kunnen verbeteren. En met elke nieuwe klasse worden ze nog beter. Het energieverbruik vermindert, de emissies worden zuiverder, het afval beter beheerd en plastic verminderd. Royal Caribbean is toegewijd aan een voortdurend streven naar vooruitgang. Het naleven, maar ook het nog beter doen dan de internationale regelgeving voorschrijft, is van cruciaal belang voor het succes van het bedrijf en voor het behoud van onze planeet. Royal Caribbean loopt voorop bij veranderingen in de cruisesector en houdt zich aan een hogere standaard.

Lees meer over Royal Caribbean en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Royal Caribbean

Belangrijke reisinformatie
Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen bij Royal Caribbean?
Hoe betaal ik aan boord bij Royal Caribbean?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Royal Caribbean?
Hoe en wanneer krijg ik mijn ticket en/of kan ik inchecken bij Royal Caribbean?

Schepen