Norwegian Cruise Line
20

Norwegian Cruise Line

Waanzinnige schepen met een informele en relaxte sfeer en fantastisch entertainment, Norwegian Cruise Line biedt de ultieme cruise ervaring voor jong en oud! De rederij tilt cruisevakanties naar een nieuw niveau dankzij het unieke Freestyle Cruising-concept, waarmee je geniet van nóg meer vrijheid en flexibiliteit aan boord.

Families
Koppels
Freestyle Cruising
Waterpark
All inclusive optie

Populaire bestemmingen

Ontdek Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line Harvest Caye

Privé eilanden Norwegian Cruise Line

Harvest Caye en Great Stirrup Cay in de Caraïben

Welkom in het paradijs! Harvest Caye is het privé eiland van Norwegian Cruise Line in het zuiden van Belize. Dompel jezelf onder in natuurlijke schoonheid en cultuur in een oase van maar liefst 75 hectare groot. Harvest Caye is voorzien van een uitgestrekt zwembad met poolbar, een zoutwaterlagune voor watersporten, een gigantisch strand en spannende excursies, variërend van tokkelen over het eiland tot snorkelen 's werelds op een na grootste barrièrerif. Dit is het ultieme vakantiegevoel!

Norwegian Cruise Line - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Norwegian Cruise Line's wereldwijde duurzaamheidsprogramma, Sail & Sustain, is de basis van de doelstelling om een positieve impact op de samenleving en het milieu te hebben. Norwegian Cruise bezoekt bijna 500 bestemmingen wereldwijd, waardoor de wereld verkennen en reizen mogelijk is voor de gasten. Het bestaansrecht van Norwegian Cruise Line is onlosmakelijk verbonden met het behoud en bescherming van de planeet.

Lees meer over Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Norwegian Cruise Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden