Norwegian Cruise Line

Betaalbare familiecruises met een Amerikaanse twist

  • Gezinsvriendelijk en betaalbaar
  • Beste Cruiserederij voor Hawaï
  • Informeel en relaxt
Cruisevakanties met Norwegian Cruise Line
Cruisevakanties met Norwegian Cruise Line

Eindeloos avontuur met Norwegian Cruise Line


Bij Norwegian Cruise Line (NCL) zijn de cruisevakanties gekenmerkt door vrijheid en flexibiliteit. Jouw vrijheid en flexibiliteit en vandaar de naam 'Freestyle Cruising'. Met een enorm uitgebreide keuze aan restaurants, een vrijer kledingvoorschrift en meer dingen om te zien en te doen aan boord, onderscheidt Norwegian Cruise Line zich van andere.

Norwegian Cruise Line - Hawai Cruisevakantie

15 jaar na elkaar verkozen tot de beste cruise voor Hawaï

Een cruisevakantie in het tropische Hawaï

Je voelt je vrij om de zachte bries van Waikīkī je Aloha-geest te laten opwekken terwijl je op pad gaat om de Hawaiiaanse eilanden met Norwegian Cruise Line te verkennen. Je geniet van de vibes terwijl je je tenen in het witte zand van het strand duwt voordat je naar de top van Haleakalā - de enorme vulkaan van Maui - trekt. Magisch! En als de zon ondergaat, dan maak je je klaar voor een onvergetelijk moment van sterrenkijken, tot ver na middernacht. Met een cruise van Norwegian Cruise Line heb je overigens genoeeg tijd om de cultuur, bezienswaardigheden en lokale smaak van vijf unieke havens te verkennen, waaronder O`ahu, Maui, Hilo, Kona en Kaua`i.

Norwegian Cruise Line - Teppanyaki

Culinaire hoogtepunten

Eten voor iedere smaak op ieder moment

Met het concept 'Freestyle Dining' biedt Norwegian Cruise Line zowel vrijheid als flexibiliteit, zodat je tijdens je vakantie kunt doen wat je wilt. De selectie van restaurants is groot aan boord van alle schepen van Norwegian Cruise Line, met wel 20 verschillende eetgelegenheden op sommige schepen. Bekende restaurants van Norwegian Cruise Line zijn het Cagney's Steak House, het Franse Le Bistro en het visrestaurant Ocean Blue. Voor de kinderen zijn er natuurlijk ook voldoende hamburgers en pizza's om te eten.

Privé-eilanden Norwegian Cruise Line

Harvest Caye en Great Stirrup Bay in de Caraïben

Welkom in het paradijs! Harvest Caye is het privé-eiland van Norwegian Cruise Line in het zuiden van Belize (Caribisch gebied). Hier dompel je jezelf onder in natuurlijke schoonheid en cultuur in een oase van 75 hectare met een uitgestrekt zwembad met een bar in het water, een zoutwaterlagune voor watersporten, een exclusief strand van 7 hectare en spannende excursies aan wal. Ook kun je hier snorkelen in het op een na grootste barrièrerif ter wereld. Great Stirrup Cay is een idyllisch privé-eiland exclusief voor Norwegian Cruise Line-gasten. Je komt er tot rust op de witte zandstranden en geniet van de vele manieren om het echte paradijs te verkennen. Zo kun je snorkelen met zeeschildpadden en kleurrijke vissen in de warme turquoise wateren of rustig langs de kustlijn varen in een kajak. En vergeet niet je eigen heerlijke taco te maken bij Abaco Taco, onder het genot van een verfrissend drankje.

Norwegian Cruise Line - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Norwegian Cruise Line's wereldwijde duurzaamheidsprogramma Sail & Sustain is de basis van de doelstelling om een positieve impact op de samenleving en het milieu te hebben. Norwegian Cruise Line bezoekt bijna 500 bestemmingen wereldwijd waardoor de wereld verkennen en reizen mogelijk is voor de gasten. Het bestaansrecht van Norwegian Cruise Line is onlosmakelijk verbonden met het behoud van de planeet en de bescherming van de gemeenschappelijke hulpbronnen.

Norwegian Cruise Line's milieu-, sociale en bestuurlijke (ESG) strategie is gericht op vijf pijlers: het verminderen van de impact op het milieu, veilig varen, het welzijn van de werknemers beschermen, het versterken van de gemeenschappen waarin ze opereert en er verantwoord en met integriteit mee omgaan.

Lees meer over Norwegian Cruise Line en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Norwegian Cruise Line

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Norwegian Cruise Line?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?

Schepen