Cruise in de zomervakantie van 2024

Ga lekker op cruisevakantie tijdens de zomervakantie

De zomervakantie is de ideale periode voor een cruisevakantie! Het is immers de langste schoolvakantie, waardoor je voldoende tijd hebt voor een cruise van meerdere weken. Of combineer een cruise van een week met een week vakantie op het vaste land.

Zomervakantie Vlaanderen
In Vlaanderen is het zomervakantie van 1 juli 2023 t/m 31 augustus 2024

Zonsondergang bij Santorini in de Middellandse Zee

Cruisevakantie Middellandse Zee

Een cruise over de Middellandse Zee is een echte aanrader voor de zomervakantie. Zo vlieg je bijvoorbeeld al in twee uurtjes naar Barcelona, Mallorca, Genua, Venetië of Rome, waar je aan boord stapt van schitterende cruiseschepen om jouw Middellandse Zee avontuur af te trappen.

Bekijk Middellandse Zee cruises in de zomervakantie 2024

Verre cruises in de zomervakantie

Omdat de zomervakantie de langste vakantieperiode van het jaar is, is dit het ideale moment om voor een langere cruisevakantie te kiezen. Hierdoor liggen ook verre bestemmingen binnen handbereik. Wat dacht je van een avontuurlijke cruise naar Azië of een tropische cruisevakantie in de Caraïben?

Bekijk Caraïben cruises in de zomervakantie 2024

Cruisevakantie in de zomer: het ideale moment voor een langere cruise

Andere mooie gebieden voor een cruise in de zomervakantie 2024:

Een cruise kan ook tijdens andere vakanties

Elke periode is eigenlijk geschikt voor een mooie cruisevakantie. Of dat nu naar warmere gebieden is zoals Zuid-Europa of een tocht langs de prachtige Noorse fjorden. Een cruise hoeft echt niet tijdens de zomervakantie plaats te vinden. Sterker nog, dan betaal je door het hoogseizoen logischerwijs iets meer.

Dus overweeg ook eens een cruise tijdens andere periodes, zoals een cruise in de kerstvakantie 2024, een cruisevakantie in mei 2024 of een cruise in de herfstvakantie 2024. Wij kunnen het alleen maar aanraden!

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de zomervakantie 2024 via Sunweb

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de zomervakantie 2024 in Vlaanderen. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 1 juli en 31 augustus 2024.

Wij vonden