Cruise in de paasvakantie 2025

Ga op cruise tijdens de Paasvakantie 2025

De paasvakantie is zo'n heerlijke periode tussen het voorjaar en de zomer in om nog even tussenuit te gaan. Met name een cruisevakantie naar de Middellandse Zee is in deze periode erg populair. Het is daar dan al lekker warm, maar nog wel wat rustiger dan in de zomermaanden. Maar ook verre cruises zijn perfect voor een tropische meivakantie.

Paasvakantie 2025 in Vlaanderen

In 2025 valt de paasvakantie in Vlaanderen van 7 april t/m 20 april 2025.

Middellandse Zee cruise in de paasvakantie 2025

Middellandse Zee cruise in de paasvakantie 2025

Sightseeing in Rome, terrasjes pakken in Barcelona en relaxen op de eindeloze stranden in Griekenland; tijdens een Middellandse Zee cruise geniet je optimaal van het mediterrane vakantiegevoel. Bewonder de mooiste plekken van Zuid-Europa en laat je lekker in de watten leggen aan boord van de luxe cruiseschepen.

Bekijk Middellandse Zee cruises in de paasvakantie 2025
Caraïben cruise Paasvakantie

Tropische paasvakantie in de Caraïben

Zon, zon en nog eens zon! Terwijl het in België nog erg wisselvallig kan zijn in april, lopen de temperaturen al flink op in de Caraïben. Bezoek de meest exotische bestemmingen en vul jouw paasvakantie met parelwitte stranden, azuurblauwe zee en een heerlijk relaxte sfeer. Dit is hoe vakantie eruit moet zien!

Bekijk Caribische cruises in de paasvakantie 2025

Cruise in de paasvakantie 2025

Meer mooie bestemmingen in de paasvakantie:

Cruisen kan ook tijdens andere vakanties

Het hele jaar door kun je genieten van een mooie cruisevakantie. Of dat nu naar warmere gebieden is, zoals Zuid-Europa, of een tocht langs de prachtige Noorse fjorden. Bekijk ook eens ons cruiseaanbod in andere schoolvakanties, zoals een cruise in de kerstvakantie of een cruise in de herfstvakantie. Wil je een keer een langere cruise beleven, dan is een cruisevakantie in de zomer natuurlijk wel de ideale periode om dat te doen.

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de paasvakantie 2025 via Sunweb!

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de paasvakantie 2025.

Wij vonden