Jewel of the Seas - Royal Caribbean

Jewel of the Seas

Jewel of the Seas heeft alles om even helemaal op te laden. Van salsales tot casino, van luxe spa tot openluchtbioscoop en een spectaculaire klimmuur. Ontdek de magie van Jewel of the Seas en creëer herinneringen om nooit vergeten. 

De cruiseschepen uit de Radiance-klasse van de Royal Caribbean stralen elegantie, luxe en verfijning uit. Dat geldt zeker voor Jewel of the Seas, het vierde cruiseschip uit deze reeks. Door het vele glas kun je genieten van adembenemende uitzichten. En dankzij al het binnenvallende licht, de ruime opzet en de mooie kunstwerken is de sfeer op dit cruiseschip kalm en aangenaam. Op welk van de twaalf dekken je ook bent. Er kunnen ongeveer 2.300 passagiers aan boord. 

Iedereen vermaakt zich tijdens deze cruisevakantie aan boord van de Jewel of the Seas. Zo is er voor actievelingen een klimmuur, een golfsimulator en een fitnessruimte. Liever lekker luieren? Regel een massage, ga bij het zwembad relaxen of geniet van een heerlijk diner in een van de vijf restaurants die het schip telt. Kinderen hebben de tijd van hun leven in de kids club, spetterend in een van de fantastische glijbanen bij het zwembad, of ronddwalend in de Arcade, waar ze alle denkbare spelletjes kunnen doen. Van Guitar Hero tot airhockey. 

Schip kenmerken

Tewaterlating2004
 Passagiers2300
Bemanningsleden859
Dekken13
Breedte
32
m
Lengte
293
m
Gewicht
90090
BT
Snelheid
25
kn

Jewel of the Seas

Ontspan in de fantasierijke inrichting van het overdekte solarium, bekijk een Broadway-show en ervaar de sfeer van het klassieke Amerikaanse jacht dat de inspiratie was voor de creatie van de Jewel of the Seas. Je bent hier welkom om het beste van de iets grotere schepen van Royal Caribbean te ervaren die zijn uitgerust met een iets exclusiever pakket.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Livemuziek, themafeesten, bioscoop en op Las Vegas-geïnspireerde shows in het grote theater. Jewel of the Seas verveelt nooit.

Wij vonden

Andere zusterschepen