Cruisevakantie in de krokusvakantie 2024

Geniet dit voorjaar van een cruisevakantie met het hele gezin

Op cruisevakantie in de krokusvakantie? Dat is altijd een goed idee. Of je nu de winterkou wilt ontvluchten, toe bent aan volledige ontspanning of zin hebt in avontuur. Bovendien zijn de prijzen van cruisevakanties in de krokusvakantie een stuk aantrekkelijker dan in de zomer!

Krokusvakantie in Vlaanderen

Van 10 februari t/m 18 februari 2024 is het krokusvakantie in Vlaanderen.

Honolulu - Cruise krokusvakantie

Zon, zee en rust in de krokusvakantie

Het prille voorjaar is een heerlijke tijd voor een cruisevakantie. Eindelijk weer de warme zon op je huid en frisse energie opdoen na de grijze wintermaanden. En als extra bonus: je vermijdt de grote hordes toeristen die je in de zomer vaak aantreft! Dat biedt kansen om eindelijk eens die dingen te doen die al een tijd op je bucketlist staan. Neem bijvoorbeeld cruisebestemming Honolulu en ga walvissen spotten of bezoek ‘Iolani Palace: je zult merken dat je overal makkelijk kaartjes voor scoort.

Op cruise in de krokusvakantie

Populaire cruisebestemmingen in het voorjaar:

Cruise krokusvakantie- Straten in San Juan

Wuivende palmbomen en historische bezienswaardigheden

Ook een aanrader: stap aan boord van een cruiseschip in San Juan in Puerto Rico. Wuivende palmbomen, kristalhelder zeewater, een historisch stadscentrum... Wedden dat je hier totaal ontspannen vandaan komt? Ook Fort Lauderdale is een topbestemming voor je cruisevakantie in de krokusvakantie. Hier snap je maar al te goed waarom Florida ook wel de ‘Sunshine State’ wordt genoemd!

Boek makkelijk en snel je cruisevakantie in de krokusvakantie via Sunweb!

Bekijk hieronder het actuele aanbod van cruisevakanties tijdens de krokusvakantie 2024 in Vlaanderen. Deze cruises zijn geselecteerd op hun reisdata tussen 10 februari en 18 februari 2024.

Wij vonden